Cum ne influenţează reţeaua Facebook inteligenţa emoţională? Dezbatem la Adevărul Live de la ora 14.00

Cum ne influenţează reţeaua Facebook inteligenţa emoţională? 

Este deja un truism că persoanele care îşi petrec mult timp pe reţelele sociale au de suferit în ceea ce priveşte viaţa socială adevărată. Dar acesta nu este singurul aspect de care trebuie să ţinem cont. Psihologul Constantin Cornea vine la Adevărul Live, de la ora 14.00, să ne vorbească despre tipurile de tulburări pe care le putem dobândi de pe Facebook, dar şi despre modul în care reţelele sociale ne afectează inteligenţa emoţională.

Ştiri pe aceeaşi temă


INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE


Reţeaua Facebook este considerată cea mai populară metodă de pierdere a vremii, dar cea mai dezvoltată reţea socială din lume primeşte un mare dislike din partea psihologilor când vine vorba de modul în care aceasta influenţează sănătatea psihică şi emoţională a utilizatorilor.

Psihologul Constantin Cornea este de părere că „photoshop“ este elementul-cheie în ceea ce priveşte imaginea utilizatorilor reţelei Facebook, şi nu este vorba doar de programul de modificare a fotografiilor. Este vorba şi despre ipostazele pe care alegem să le prezentăm pe Facebook: ce evenimente ale vieţii să le facem publice, ce păreri avem, cât de fericiţi suntem etc.

La Adevărul Live de la ora 14.00 vorbim despre tulburările care pot lua naştere dacă ne petrecem prea mult timp pe Facebook, dar şi despre modurile în care acest tip de socializare ne ajută să ne dezvoltăm.

Intră în dialog cu noi şi adresează-i întrebări specialistului nostru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: