Un grătar sănătos - Cum se prepară şi ce carne este de fapt dăunătoare

Un grătar sănătos - Cum se prepară şi ce carne este de fapt dăunătoare

Cea mai bună carne la grătar este cea marinată. Trebuie să evităm fripturile bine făcute pentru că acea crustă crocantă este şi cea mai nesănătoasă, întrucât acolo se formează cele mai multe substanţe dăunătoare.

Grăsimea şi proteinele expuse în mod direct la foc formează o mulţime de compuşi, care consumaţi frecvent şi în cantităţi mari, ne pot pune sănătatea în pericol.

”Este vorba de nitrozamine, de hidrocarburi aromatice policiclice, de dioxină şi alţi compuşi care poate nici nu sunt cunoscuţi, dar care din păcate îşi pun amprenta asupra corpului nostru.

Mai multe detalii pe clicksanatate.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: