Trucuri pentru o circulaţie sangvină bună

Trucuri pentru o circulaţie sangvină bună

Cu cât vei fi mai activ cu atât starea ta de sănătate se va îmbunătăţi considerabil şi te vei bucura de mai multă energie.

Problema circulaţiei periferice deficitare poate afectat atât persoanele tinere cât şi adulţii,  manifestându-se cel ami frecvent prin prezentarea extremităţilor extrem de reci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atunci când vasele de sânge sunt slăbite, deshidratate, activitatea fizică lipseşte cu desăvârşire iar statul pe scaun este activitatea zilnică principală, circulaţia sangvină are de suferit.

Poate că statul pe scaun nu reprezintă o corvoadă pentru tine, însă pentru organismul tău este un viciu destul de greu de combătut.

Cu cât vei fi mai activ cu atât starea ta de sănătate se va îmbunătăţi considerabil şi te vei bucura de mai multă energie.

Nu ezita să consumi usturoi

Sigur nu te-ai fi gândit însă usturoiul este una dintre cele mai banale legume ar putea să îţi ofere atât de multe beneficii, nu-i aşa?

Ei bine, usturoiul contribuie substanţial la reducerea tensiunii arteriale, în primul rând dar şi la prevenirea acumulării de trombocite în sânge, menţionează cercetătorii într-un studiu publicat în anul 2006 în The Journal of Nutrition. Astfel că un consum periodic de usturoi este vital pentru o bună activitate cardiovasculară.

Află pe clicksanatate.ro şi alte trucuri pentru îmbunătăţirea circulaţie sangvine!

 

Aşa îţi poţi prepara crema de faţă acasă!

4 semne că rinichii tăi nu funcţionează corespunzător

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările