Sfaturi pentru cardiaci. Ce trebuie să facă în zilele caniculare

Sfaturi pentru cardiaci. Ce trebuie să facă în zilele caniculare

În timpul verii trebuie să acorzi şi mai multă atenţie sănătaţii tale

Persoanele care suferă de afecţiuni cardiace trebuie să facă unele modificări în stilul de viaţă vara. Unii se vor simţi mai obosiţi şi epuizaţi în cea mai mare parte a timpului, în timp ce alţii ar putea să sufere complicaţii precum bătăi ale inimii mai accelerate sau respiraţie îngreunată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a evita toate aceste neplăceri din timpul verii, uite ce trebuie să facă persoanele care suferă de boli cardiovasculare, în special dacă au hipertensiune arterială:

1.    În zilele cu temperaturi ridicate apa este esenţială pentru organism. În plus, apa unul dintre factorii care ţin sub control hipertensiunea arterială.

2.    Evită să ieşi din casă între orele 10:00-19:00.

3.    Bea băuturi pe bază de fructe şi legume proaspete pentru a te menţine hidratată. Recomandate pentru cardiaci sunt limonadele şi fresh-urile de portocale.

4.    Dacă urmezi un tratament medicamentos recomandat de doctor, nu pleca de acasă înainte să-ţi iei pastilele. Nu neglija tratamentul atunci când ieşi din casă sau când conduci.

5.    Nu purta haine strâmte sau culori care duc la creşterea temperaturii corpului. În schimb, poartă ochelari de soare şi pălărie pe cap când ieşi afară.

Află cum să mai previi problemele de sănătate pe timpul verii pe clickpentrufemei.ro

 

Canicula, periculoasă pentru cardiaci şi hipertensivi

Combate hipertensiunea în 5 paşi

 

 

citeste totul despre: