Semne că ai probleme cu fierea

Semne că ai probleme cu fierea

Stările de greaţă şi de vomă sunt adesea însoţite de dureri de cap.

Deşi, de cele mai multe ori simptomele crizei de bilă sunt asociate cu dereglări ale ficatului, simptomele afecţiunilor celor două organe diferă destul de mult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bila sau mai cunoscută fiind sub denumirea de fiere este un mic organ situată sub ficat cu rolul de a ajuta la digerarea grăsimilor într-un mod mai facil.

Ca orice alt organ şi la nivelul bilei se pot produce anumite dereglări. Orice simptom pe care îl resimţi la nivelul oricărei părţi a corpului tău este bine să îl analizezi minuţios şi să te prezinţi la medicul specialist. Iată care sunt cele mai evidente şi neplăcute simprome care anunţă probleme la nivelul bilei:

Senzaţia de greaţă şi vomă

2 simptome deloc străine, cel puţin o dată ai avut de aface cu ele, acestea fiind mai des întâlnite la persoanele cu probleme la nivelul bilei. Mia ales dacă ai consumat recent alimente bogate în grăsimi sau mult prea procesate. De asemenea dacă te ştii cu probleme la nivelul acestui organ este bine să eviţi consumul anumitor condimente precum ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul sau chiar turmenicul.

Balonări frecvente

De cele mai multe ori când bila este dată peste cap te poţi confrunta cu senzaţia de balonare sau chiar indigestie. În acest caz se recomandă utilizarea cărbunelui medicinal, un suplimnet natural care va elimina gazele de la nivelul intestinelor şi te vor ajuta să îţi recapeţi comfortul.
Atunci când este afectată bila şi consumi alimente bogate în grăsimi digerarea acestora poate fi îngreunată, confruntându-te cu o toleranţă redusă la alimentele cu un conţinut caloric mărit.

Află pe clicksanatate.ro ce alte simptome dau crizele de bilă!

Cum te ajută lingura să ai un ten luminos

Aşa vei diminua aspectul cicatricelor!

citeste totul despre: