Scutece şi hăinuţe antiinflamatorii pentru bebeluşi sensibili

O firmă valenciană a lansat pe piaţă o serie de produse care protejează pielea noilor născuţi împotriva factorilor externi care pot genera afecţiuni ca dermatite, psoriazis sau infecţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziarul spaniol ‘'La Razon'' relatează despre o serie nouă de produse ale firmei valenciene ‘'Skintoskin'', care a lansat pe piaţă scutece şi hăinuţe sterile pentru bebeluşii care prezintă o sensibilitate accentuată a pielii.

Factorii naturali de mediu ca soare, frig, vânt uscat sau mediu foarte cald pot influenţa în mod negativ pielea copiilor, care se pot îmbolnăvi de psoriazis, dermatite sau diferite inflamaţii.

Firma producătoare a abordat alt proces de producţie a hainelor pentru copii, şi a modificat în totalitate compoziţia materialelor din care sunt confecţionate.

Hainele firmei valenciene sunt hidratante şi calmante în cazul în care sunt purtate de copii, care au deja anumite afecţiuni ale pielii.

Vezi aici din ce sunt făcute confecţiile pentru bebeluşi şi cum intenţionează Ministerul Sănătăţii din Spania să le folosească.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările