Echipa de cercetare a descoperit un lucru extrem de interesant şi anume că doar în celulele canceroase umane se supraexprimă, se manifestă, un nou tip de enzimă numită CYP1B1, din seria citocromului P450.

Curios este că această enzimă nu apare deloc (sau în cantităţi foarte mici) în celulele sănătoase, normale. Este o caracteristică comună a tuturor formelor de cancer care apar la om (de la celule tumorale primare până la metastaze). Enzima CYP1B1 este considerată un marker tumoral universal.

Salvestrolii sunt produşi de plante ca armă de apărare împotriva agenţilor patogeni

 

Plantele secretă salvestroli atunci când se apară împotriva agenţilor patogeni care le ameninţă viaţa: fungi, bacterii, viruşi, insecte şi radiaţii ultraviolete.

Când planta este agresată, Salvestolii sunt produşi în cantităţi mari având ca rezultat distrugerea agresorului. Aceşti fitonutrienţi fac parte din sistemul imunitar al plantelor ce creează de fapt, un scut de protecţie al plantei împotriva bolilor, dar în acelaşi timp, sunt extrem de utili şi pentru organismul uman. Termenul de salvestrol provine de la latinescul „salve” = a salva.

Cum acţionează Salvestrolii asupra celulelor canceroase?

 

Care este legătura dintre Salvestroli şi enzima CYP1B1 din celula tumorală?

 

In 2002, echipele conduse de doctor Burke si doctor Potter au descoperit mecanismul prin care salvestrolii sunt activaţi de către enzima CYP1B1 şi transformaţi în substanţe ce acţionează ca citostatice naturale, care forţează celula tumorală să intre în apoptoză (moartea programată a celulei). Acest mecanism nu are loc în celulele sănătoase, deoarece enzima este prezentă doar în celulele canceroase. Astfel, acţiunea este direcţionată strict către celulele bolnave, fără a avea efecte secundare.

Rezultatul final constă în distrugerea celulelor canceroase şi implicit în reducerea tumorilor.

Lipsa salvestrolilor din dieta modernă

 

Din păcate agricultura modernă, prin metodele folosite (insecticide, pesticide, îngrăşăminte chimice etc) face ca plantele să nu mai fie atacate şi ca urmare nu mai sunt nevoite să se apere natural, prin secreţia de salvestroli.

Cercetările arată că dieta actuală conţine cu 80 până la 90% mai puţini salvestroli decât cea de acum cincizeci – o sută de ani. Este un fapt extrem de alarmant ce explică incidenţa majoră a bolii canceroase în societatea modernă.

În unele ţări cancerul afectează una din două persoane. Se poate spune că ne confruntăm deja cu un flagel mondial.

Specialiştii susţin că este necesară utilizarea de suplimente nutriţionale cu salvestroli, pentru a creşte capacitatea organismului de a lupta cu această maladie şi de a preveni instalarea ei, chiar şi în condiţiile unei alimentaţii organice.

Suplimentele cu salvestroli

 

Complexul fitonatural, Salvestrol® este o combinaţie de extracte din plante ce a fost dezvoltată în urma testelor efectuate în laboratoarele de cercetare pe ţesuturile tumorale din creier, cancer de sân, cancer de prostată, cancer de colon, cancer ovarian, cancer de testicule, cancer pulmonar, leucemii, limfoame etc.

Orice persoană sănătoasă chiar şi copiii au nevoie de minimum 350 de puncte de salvestroli pe zi necesari pentru a distruge cele aproximativ 1.000 de celule tumorale care se nasc zilnic în organismul nostru şi pe care sistemul imunitar trebuie să le anihileze.

Pentru cei care se luptă deja cu boala canceroasă este nevoie de cantităţi mari de salvestroli, între 4.000 şi 8.000 de puncte, ce se obţin cu greu dintr-o alimenaţie obişnuită.

Salvestrol este util pentru susţinerea organismului în toate formele de cancer precum şi în perioada tratamentului chimioterapic sau radioterapic.

Suplimentul Salvestrol®se găseşte în două variante — Salvetrol Shield 350 puncte şi Salvestrol Platinum 2000 puncte, importat în România de firma Hyperfarm.

Diferenţa între cele două produse o reprezintă numărul de puncte de salvestroli, întrucât salvestrolii din plante au potenţe diferite.

Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale,

nemodificate genetic, fără a fi tratate cu pesticide sau agenţi fungicizi. 

Doza recomandată este între 2 - 4 capsule/zi, luate în timpul mesei, în funcţie de greutatea corporală. 

Puteţi comanda produsul şi obţine mai multe informaţii pe www.salvestrol.ro sau la telefon 0754/045.411

Salvestrol - Foloseşte puterea naturii în lupta cu CANCERUL!