Implant revoluţionar ce redă zâmbetul pe loc

Implant revoluţionar ce redă zâmbetul pe loc

Implantul dentar redă şansa de a avea un zâmbet frumos

Persoanele care au nevoie de un implant dentar pot apela la tehnica ALL ON 4 ce permite reconstituirea protetică a ambelor arcade într-o singură zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Această tehnică inovatoare se realizează cu ajutorul a numai patru implanturi speciale. Acest lucru este posibil datorită faptului că implanturile din părţile laterale sunt plasate astfel încât să formeze un unghi de 45 de grade. Prin urmare, capacitatea de a susține lucrarea fixă creşte considerabil. Prin comparaţie, în cazul unui tratament clasic, fixarea unei lucrări necesită între  şase și zece implanturi.

„Procedura are loc într-o singură interveție. Implanturile pot fi încărcate imediat,  lucrarea protetică fixă provizorie poate fi realizată și instalată în aceeași zi, iar cea permanentă imediat după vindecare și integrarea implanturilor în arcadă”, explică dr. Itzhak Eidelman, Manager la Clinica Glamour Dent din Bucureşti.

În plus, metoda ALL ON 4 elimină transplantul de os atât pentru maxilar cât şi pentru mandibulă. Ba, mai mult, se poate aplica şi în cazul persoanelor care au întâmpinat probleme cu lucrările anterioare sau au suferit pierderi de os din cauza bolii parodontale. În prezent, procedura se aplică doar la Clinica Glamour Dent din Bucureşti.

În absenţă, creşte riscul de parodontopatie

În cazul persoanelor care au lipsă o parte din dantură, implantul reprezintă singura şansă la un zâmbet frumos. Pentru a preveni îmbolnăvirea, se recomandă ca timpul care trece până la umplerea golului să fie cât mai scurt. „În timp, se îmbolnăveşte parodonţiul (totalitatea ţesuturilor care asigură fixarea dinţilor în osul maxilar) şi apare atât de temuta şi de des întâlnita parodontopatie”, explică primar stomatolog Alexandru Brezoescu, preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din Bucureşti.

Citeşte şi:
Românii îşi tratează durerile cu pastile ieftine

5 exerciţii pentru posterior ferm şi pentru coapse tonifiate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările