Tocmai de aceea am acceptat provocarea de a iniţia acest blog; pentru că vreau să te ajut să fii liniştită şi sănătoasă. Împreună cu mine vei învăţa să fii mai atentă la corpul tău, să înveţi mai multe despre tine şi să te iubeşti mai mult.

Deşi nu-mi place să dau sfaturi, îmi doresc să te învăţ cum să ai grijă corect de sănătatea ta.

Eu cred într-o relaţie mult mai deschisă şi apropiată între medic şi pacient, aşa că te invit aici, săptămânal, la un dialog continuu pentru a găsi împreună soluţiile potrivite pentru tine.

Temerile despre care îţi povesteam mai sus îmi sunt familiare pentru că le întâlnesc în fiecare zi la femeile cu care interacţionez. Ca specialist cu experienţă de 15 ani în Imagistica medicală şi Patologia Sânului am consultat peste 80.000 de femei aşa că atenţia şi toate activităţile mele sunt concentrate asupra femeii.

Ştiu că te-ai săturat să ai nelinişti şi temeri legate de sănătatea ta şi să nu găseşti răspunsuri la întrebările tale, la fel cum sunt convinsă că de multe ori nu găseşti timpul şi determinarea necesare pentru a-ţi face programare la medic. Deşi te înţeleg, nu încurajez un astfel de comportament şi de aceea voi fi aici mereu pentru a-ţi spune dacă ceea ce te preocupă e grav. Aşa că, vreau să facem echipă bună şi să „batem” statisticile care ne plasează în fruntea clasamentelor cu boli grave precum cancerul de sân sau ginecologic. Eu cred că se poate cu şi mai multă informaţie medicală uşor accesibilă pentru femeile de pretutindeni din România.

Îmi doresc să creăm o comunitate pentru sănătatea noastră indiferent ce rol îndeplinim - de soţii, mame sau iubite - în cadrul căreia să vorbim deschis despre ce te ajută să-ţi duci la îndeplinire activităţile de zi cu zi. Eu te aştept aici, de fiecare dată, cu sfaturi de specialitate şi cu un gând bun.

Aşa că haide să vorbim deschis despre ce te preocupă!

P.S: Dacă vrei să discutăm mai multe despre tine, poţi să-mi laşi un mesaj pe adresa de email.

Din respect pentru sănătate,

Dr. Elena Claudia Teodorescu