Ghiveci de curmale cu hasmatuchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: 500 gr curmale, 200 gr morcovi, 200 gr soia sau fasole boabe, doua legaturi de hasmatuchi sau de patrunjel obisnuit, ulei dupa gust, suc de rosii. Legumele, curatate si taiate sub forma de

Cantitati: 500 gr curmale, 200 gr morcovi, 200 gr soia sau fasole boabe, doua legaturi de hasmatuchi sau de patrunjel obisnuit, ulei dupa gust, suc de rosii. Legumele, curatate si taiate sub forma de cuburi, se pun la fiert. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii, curmalele, taiate in doua si, evident, fara samburi. Dar si acestia pot fi valorificati, prin macinare. Praful obtinut se poate adauga la ghiveci sau la diferite preparate din lactate. La sfarsit, se asezoneaza cu hasmatuchi sau patrunjel. Un fruct foarte hranitor, curmala, asigura un excelent echilibru de minerale in organism. O cura de curmale, recomandata de nutritionisti, contribuie la prevenirea osteoporozei, asteniei fizice si intelectuale, anemiilor.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite