Dr. Simona Tivadar despre Noua Medicină Germanică: „Tâmpenia asta a creat adevărate secte pe internet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dr. Simona Tivadar, medic primar de diabet, nutriţie şi boli metabolice, atrage atenţia asupra unei escrocherii periculoase numite Noua Medicină Germanică care îndeamnă bolnavii să renunţe la tratamentele convenţionale şi să aştepte acasă vindecarea unor „conflicte“, vindecare care se manifestă prin tumori, leucemii, infarcte.

„Fondată de dr. Ryke Hamer în urma unor experienţe cu adevărat nenorocite – fiul său a fost împuşcat mortal, apoi a făcut un cancer testicular, de care s-a vindecat însă cu ajutorul medicinii convenţionale – tâmpenia asta a creat adevărate secte pe internet, secte în care guru manipulatori îi incită pe fraieri şi naivi să respingă vaccinarea şi orice tratament al medicinii convenţionale ca să scape de conspiraţia Big Pharma“, explică dr. Simona Tivadar în cartea sa „Medicină, nutriţie şi bună dispoziţie“.

„De prisos să adaug că guru însuşi fuge la spital, cu pletele în vânt, ori de câte ori are o urgenţă, pentru ca mai apoi să revină cu acuze şi mai fanteziste despre corpul medical.“

Ce zice Noua Medicină Germanică? „În primul rând că nu există boli, sunt doar invenţii ale doctorilor ca să vă mulgă de bani. Deci: totul pleacă de la un conflict sau un şoc, ceea ce va genera un şoc în creier – un fel de clopoţei ai lui Dandanache, presupun - şi produce un fel de simptomatologie de avertizare : pierderea apetitului, a somnului – normal, cum să dormi când îţi sună clopoţeii în cap? – senzaţie de oboseală etc. Vindecarea apare – în mod paradoxal pentru o minte cât de cât limpede – abia atunci când pacientul se simte bolnav sau îşi descoperă tumori, are dureri, febră sau alte simptome care pe dvs. vă fac să mergeţi la medic, când, de fapt, ar trebui să staţi liniştiţi acasă sau la cârciumă cu prietenii aşteptând „criza de vinecare“. Adică epilepsia, leucemia, cancerele de tot felul, diabetul, bolile autoimune.

Cea mai cunoscută criză de vindecare – spune dezaxatul inventator – e infarctul. Minunat. Să ne petrecem toţi infactele cu prietenii şi familia: aştept oferte de „organizare şi petrecut infarcte“ de la restaurantele de fiţe şi de cartier, după posibilităţile vindecatului.

Şi mai zice dr. Ryke Hamer că durerile au doar rostul de a-l linişti pe bolnav care nu e de fapt bolnav, ci în curs de vindecare aşa că să nu cădeţi în greşeala de a lua antalgice, că împiedicaţi vindecare, oameni buni.

Ce lume minunată ni se întrezăreşte cu toţi osteoporoticii, arşii, operaţii urlând de durere în timp ce noi ne bucurăm în jur de cât de spectaculos se vindecă! Pe scurt, medicina convenţională acţionează degeaba, când boala se vindecă.

De altfel, nu există nici bacterii şi nici virusuri, nu le-a văzut nimeni niciodată. Clar, cine să vadă bacterii cu ochiul liber, iar microscop electronic nu cred că a primit cineva la majorat sau la nuntă. Noroc că au primit calculatoare ca să ne poată avertiza că tuberculoza e o fază de vindecare a unui conflict. Şi uite ce simplu putem să ne reîmpăcăm cu soacra şi să ne reconciliem cu vecinul dela cinci care are bormaşină şi ne-a demonstrează la fiecare sfârşit de săptămână, între 7 şi 10,dimineaţa respectiv 10 şi 12, seara; o pneumonie, o tuberculoză şi o paranghelie la ghenă, cu mici, tulburel şi lăutari. Ne-am împăcat cu viaţa pentru că am vindecat conflictul: plămânii mai au de aşteptat.

Cum toate bacteriile – deşi nu există – ne vindecă dirijate de creier, vaccinarea e inutilă şi chiar periculoasă, zice NMG. Paralizia post-poliomielită e doar vindecarea înainte de a ajunge balerin, insuficienţa respiratorie din tusea convulsivă e dată doar de hohotele de râs de bucurie că te vindeci; miocarditele şi meningitele sunt doar emoţii fireşti ale vindecaţilor.

Să fie primit darul naturii! Că există oameni care citesc cu nesaţ postări pe site-uri care încep cu „sănătate“, „hrană“, „natură“ etc. fără să adune minime informaţii despre studiile celui care scrie, e deja uluitor pentru mine. Că nu se gândesc că femeia de serviciu de la clinică sau şoferul care se plictiseşte aşteptând după un şef e cel care scrie avertismentele apocaliptice despre sănătate, asta e şi mai uluitor.

Dar să faci ceea ce te îndeamnă nişte necunoscuţi sau nişte păpuşele fără minte ale micului ecran, asta deja necesită tratament. Nu neapărat medical, ci de reşcolarizare urgentă de nivel elementar.

Sănătate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite