Despre aplicaţia care oferă 500 de controale şi investigaţii gratuite în privat pentru prevenirea cancerului, la Adevărul Live

Aplicaţia care oferă 500 de controale şi investigaţii gratuite în privat pentru prevenirea cancerului

Până pe 12 februarie, aplicaţia de programări online la medic Docbook oferă 500 de investigaţii gratuite pentru prevenţia cancerului, în zece dintre clinicile sale partenere din Bucureşti. Despre campania „Prevenţia salvează vieţi“, dar şi despre aplicaţia Docbook aflaţi de la fondatorul ei, Cristian Barbu.

Ştiri pe aceeaşi temă

4 februarie a fost Ziua mondială de luptă împotriva cancerului. Ne-am gândit să ne alăturăm şi noi acestui eveniment prin oferirea a  peste 500 de programări gratuite în Bucureşti pentru consultaţii în clinicile partenere. Sunt 80 de clinici listate în această aplicaţie.

Intenţia este aceea de a atrge atenţia asupra faptului că prevenţia salvează vieţi. E prima campaniei de acest fel, e de dorit ca în viitor să fie disponibilă şi în ţară.

Programări se pot face pentru ecografii mamare, mamografii, consultaţii ginecologice, teste pentru prostată, radiografii pulmonare, teste Babeş-Papanicolau.

Aplicaţia este disponibilă gratuit pe telefon, dar poate fi accesată şi pe web.

 

 

citeste totul despre: