Deficitul unei vitamine esenţiale cauzează cancer

Deficitul unei vitamine esenţiale cauzează cancer

Aproximativ 30% dintre decesele cauzate de cancer pot fi prevenite datorită acestei vitamine

Avem nevoie de vitamine şi de substanţe nutritive pentru a fi sănătoase. Specialiştii au ajuns la concluzia că există o vitamină care ne apără de cancer şi de multe alte boli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cercetătorii spun că există aproximativ 30.000 de gene în corpul nostru şi că vitamina D poate influenţa aproximativ 3.000 dintre ele. Acesta este unul dintre motivele pentru care aceasta are un impact pozitiv asupra multor afecţiuni, de la cancer până la autism şi boli de inimă. Singura problemă este că vitamina D lipseşte din organismul multora dintre noi.

Cauzează apariţia a 16 tipuri de cancer

Potrivit unui studiu realizat de Dr. William Grant, om de ştiinţă, aproximativ 30% dintre decesele cauzate de cancer - care se ridică la două milioane în întreaga lume şi 200.000 în Statele Unite ale Americii - ar putea fi prevenite în fiecare an dacă am avea în organism suficientă vitamina D.

Vezi ce tipuri de cancer poate declanşa deficitul de vitamina D şi cum poţi creşte nivelul acestei substanţe în organism.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările