Consultaţii stomatologice gratuite şi cupoane de reducere la pasta de dinţi, în toată ţara

Consultaţii stomatologice gratuite şi cupoane de reducere la pasta de dinţi, în toată ţara

Mai mulţi stomatologi oferă gratuit consultaţii şi servicii de curăţare până la sfârşitul anului Foto  "Zâmbeşte România"

Românii au posibilitatea să-şi facă gratuit un control stomatologic, dacă n-au apucat încă să făcă vizita anuală obligatorie. Peste 1.500 de medici dentişti din întreaga ţară oferă consultaţii sau chiar detartraje şi periaje pro bono până la finalul acestui an.


Un număr de peste 1.500 de stomatologi din România oferă consultaţii gratuite până la finalul anului în cadrul campaniei de educare cu privire la igiena orală “Zâmbeşte România”.

Clasamentul judeţelor cu cei mai mulţi medici înscrişi este condus de Cluj, cu 150 de medici, urmat de Braşov, 125, Dolj şi Constanţa, cu 100 şi Galaţi, Bihor şi Iaşi, cu 90.

Pe lângă consultaţii, şi, în funcţie de disponibilitatea stomatologului, românii pot primi şi cupoane de reducere în valoare de 5 lei pentru pasta de dinţi Parodontax® şi Sensodyne® , pe lângă consultaţii şi servicii adiacente de curăţare.

Această soluţie vine în întâmpinarea celor 69% dintre respondenţii unui studiu din 2012 care au declarat că merg la dentist doar atunci când au probleme.

Cum funcţionează programul naţional de consultaţii stomatologice gratuite?

Persoanele interesate îşi pot face o programare intrând pe website-ul www.zambesteromania.ro, în secţiunea „Consultaţii stomatologice gratuite”, alegând judeţul şi oraşul; li se vor afişa datele de contact ale cabinetului şi un indicator care arată dacă respectivul cabinet oferă şi detartaje gratuite, iar programarea se face simplu printr-un telefon direct la cabinet.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentişti pot semnala care sunt urgenţele şi priorităţile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuţei şi pastei de dinţi potrivite; de asemenea, medicii dentişti pot face recomandări în privinţa alimentaţiei pentru menţinerea unei danturi sănătoase.

La finalul vizitei în cabinet, pacienţii care şi-au făcut programare, luând datele medicului dentist de pe site-ul campaniei, vor primi, în funcţie de afecţiune, unul dintre cele  două cupoane de reducere în valoare de 5 lei fiecare pentru o pastă de dinţi Parodontax® sau Sensodyne®  pe care îl pot folosi în oricare magazin Carrefour (hypermarket, market sau express) din ţară până la finalul acestui an, în limita stocului disponibil.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările