Conflict de uzura intre Ministerul Sanatatii si Colegiul Medicilor

Acuzatiile presedintelui Colegiului Medicilor din Romania, prof. dr. Mircea Cinteza si membru PNL, la adresa reformei din sistemul sanitar s-au intetit. Prof. Cinteza a spus ca reducerea numarului de

Acuzatiile presedintelui Colegiului Medicilor din Romania, prof. dr. Mircea Cinteza si membru PNL, la adresa reformei din sistemul sanitar s-au intetit. Prof. Cinteza a spus ca reducerea numarului de paturi este nejustificata. La randul sau, conf. dr. Sorin Simion, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, l-a acuzat pe seful Colegiului de campanie "electorala" mascata. "Domnul Cinteza nu vine cu solutii, limitandu-se doar sa desfasoare o campanie mascata in vederea apropiatelor alegeri pentru functia de presedinte al Colegiului Medicilor din Romania. Este, de asemenea, regretabil ca domnia sa profita de functia pe care o detine pentru a promova interesele PNL in Sanatate", declara secretarul de stat in MS. In plus, conf. dr. Sorin Simion il sfatuieste pe prof. Cinteza sa intrebe responsabilii din MS pentru a avea informatii exacte despre reforma din sistemul sanitar. Secretarul de stat mai spune ca oficialii din MS sunt "agasati de maniera rudimentara si nefondata in care presedintele CMR se refera la actiunile privind reforma in sectorul Sanitar".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările