Deoarece capitala ţării este destul de aglomerată, există nenumărate clinici stomatologice care tratează majoritatea problemelor întâmpinate la nivelul cavităţii bucale. Cu toate acestea, poate fi destul de dificilă găsirea cabinetului care pune pacienţii pe primul loc, şi nu interesele proprii. Printre cele mai renumite clinici se remarcă MegaSmile, aceasta urmărind în permanenţă nevoile pacienţilor şi oferindu-le acestora cele mai bune soluţii indiferent de afecţiunile cu care se confruntă.

La MegaSmile există întotdeauna soluţia ideală pentru un zâmbet perfect!

Indiferent de tipul de problemă cu care se prezintă un pacient, medicii clinicii MegaSmile din Bucureşti îl întâmpină de fiecare dată cu cele mai eficiente soluţii, care nu îi pun nicicum în pericol sănătatea, soluţii de lungă durată atât pentru cei cu venituri mai bogate, cât şi pentru cei care au o situaţie financiară mai sensibilă.

În zilele curente, tehnologia a avansat într-atât încât, în cadrul unor clinici moderne precum este MegaSmile, pacienţii beneficiează de cele mai bune servicii şi de rezultate de durată, iar acest lucru este extrem de avantajos.

Pentru ca indiferent de problema cu care se prezintă o persoană, aceasta să aibă parte de cel mai bun tratament, reţeaua de clinici MegaSmile deţine cei mai iscusiţi medici, fiecare dintre aceştia având studii de specialitate în domeniul stomatologic în care profesează. De asemenea, aceştia deţin toate cunoştinţele necesare pentru a realiza orice tratament în condiţii de maximă siguranţă, fără a pune în vreun fel în pericol sănătatea pacienţilor.

Aşadar, atât cei care îşi doresc să aibă un zâmbet perfect din toate punctele de vedere, cât şi cei care doresc să îşi trateze cariile sau alte astfel de boli ale cavităţii bucale, găsesc întotdeauna rezolvarea ideală la MegaSmile.

Rezultate de durată cu implanturile dentare realizate în cadrul clinicii MegaSmile

Una dintre soluţiile cele mai inovative pentru care tot mai mulţi pacienţi optează în detrimentul punţilor dentare este implantul dentar. Aceasta este o procedură medicală complet sigură, care oferă ca rezultat o dantură completă, deci un zâmbet frumos.

În ce constă această procedură? Medicii clinicii MegaSmile care s-au specializat pe această arie mărturisesc că implantul dentar este una dintre cele mai recomandate soluţii în cazul celor care îşi doresc să recapete zâmbetul de altădată. Implantul dentar este realizat prin înlocuirea dintelui lipsă cu unul artificial, care imită perfect dintele natural, fără a părea nicicum inestetic.

Pentru că nimeni nu trebuie să se simtă incomod din cauza faptului că dantura sa nu este completă, în cadrul acestei clinici poate beneficia de un implant complet sigur, care să îi redea încrederea de altădată, dar şi un zâmbet frumos.

Pentru ca toţi să fie familiarizaţi cu modul în care funcţionează această procedură, medicii acestei clinici oferă câteva informaţii în legătură cu aceasta. Aşadar, implantul dentar constă în introducerea unui şurub şi fixarea acestuia in osul mandibular. Materialul din care este realizat şurubul este titanul, care este 100% biocompatibil, deci nu afectează în nici un fel sănătatea cavităţii orale.

Fiecare îşi doreşte ca rezultatele pe care implantul dentar le oferă să fie de durată, de aceea la MegaSmile nu se pierde din vizor acest aspect. Această procedură medicală este desfăşurată în cele mai bune condiţii de igienă, în conformitate cu toate standardele europene de muncă.

De asemenea, cei care se îngrijorează că implantul ar putea părea inestetic în vreun fel, primesc asigurări din partea medicilor clinicii: implantul va părea mai mult decât natural. Desigur, fiecare procedură respectă forma rădăcinii dinţilor naturali în totalitate, pentru ca efectul estetic final să fie unul de excepţie. Dinţii artificiali sunt plasaţi fix pe os, astfel încât aceştia să ofere o imagine cât mai naturală la final.

Printre principalele beneficii pe care le aduce această operaţiune medicală se numără următoarele:

  • Implantul dentar susţine sănătatea osului – încă din momentul în care cad unul sau mai mulţi dinţi este compromisă sănătatea osului, deci există riscul ca toată dantura să fie afectată. Pentru a împiedica acest lucru, fiecare ar trebui să ia un considerare posibilitatea de a beneficia de un implant dentar. Chiar dacă este vorba despre o investiţie mai mare decât în cazul punţilor dentare, aceasta este o procedură mult mai complexă şi mai eficientă şi nu este necesară pilirea dinţilor vecini, aşa cum este cazul celeilalte proceduri. Atunci când unul sau mai mulţi dinţi lipsesc, există riscul ca şi ceilalţi să aibă de suferit, pentru că nu mai au aceeaşi stabilitate. De asemenea, lipsa acestora contribuie la deteriorarea sănătăţii osului mandibular, atât a celui inferior, cât şi a celui superior. În acest fel este favorizată deteriorarea, afectarea integrităţii şi reabsorbţia aparatului masticator. Din această cauză, la MegaSmile se folosesc numai implanturi care să susţină osul în totalitate, în aceeaşi manieră în care l-ar susţine şi o rădăcină de dinte naturală, păstrând integritatea acestuia atât calitativ, cât şi cantitativ.

  • Estetica dentară – se întâmplă de foarte multe ori ca acest aspect să afecteze relaţiile cu cei din jur. Din acest motiv, este esenţial ca implantul dentar să fie pliat în aşa manieră încât să se alinieze perfect şi să se potrivească cât mai bine cu forma, culoarea şi textura dintelui natural, cum de altfel se întâmplă de fiecare dată în cabinetele MegaSmile. În comparaţie cu tradiţionalele metode, aceasta se distinge prin faptul că se poartă la fel ca un dinte natural, oferind maxilarului o rezistenţă sporită.

  • Stabilitatea şi durabilitatea implantului reprezintă alte două aspecte pe care ar trebui să le aibă în vedere orice cabinet care se respectă cu adevărat şi doreşte să le ofere pacienţilor ceea ce este mai bun. De aceea, la MegaSmile există numai pacienţi fericiţi şi satisfăcuţi pentru că îşi recapătă zâmbetul de altădată. Astfel, oricine beneficiază de un implant în cadrul acestei clinici se va bucura pentru o perioadă foarte îndelungată de timp de o dantură perfectă.

  • Preţurile avantajoase sunt, de asemenea, un alt punct care îi atrage pe pacienţi. Nu oricine dispune de un buget care să îi permită să beneficieze de o astfel de procedură, de aceea, în cadrul acestei clinici s-au stabilit cele mai atractive preţuri. Deosebirea dintre această procedură şi una realizată din materiale metaloceramice constă în faptul că cea dintâi nu afectează nicicum integritatea dinţilor învecinaţi.

Dacă pe parcursul realizării implantului sunt respectate toate cerinţele şi toţi paşii, atunci cu siguranţă acesta va avea o reuşită garantată şi îi va oferi pacientului rezultatele mult aşteptate. Acest lucru se întâmplă de fiecare dată la MegaSmile, motiv pentru care numărul celor care solicită serviciile acestei clinici este mereu în creştere. Pe megasmile.ro sunt disponibile mai multe informaţii cu privire la această procedură medicală, precum şi la preţurile aferente acesteia.

Dantură imaculată numai cu tratamentele de albire din cadrul clinicilor MegaSmile din Bucureşti

În societatea curentă a devenit o adevărată modă nu numai menţinerea unei danturi curate, ci şi albirea acesteia. Există variate metode de a avea o dantură impecabilă, însă unele sunt sănătoase, iar altele pot pune în pericol sănătatea dinţilor.

În cadrul clinicilor MegaSmile din Bucureşti toţi pacienţii se bucură de cele mai bune soluţii de albire, tocmai pentru că sunt utilizate cele mai eficiente şi sigure tratamente care nu afecteată în nici un fel smalţul sau cavitatea bucală.

În ce constau aceste tratamente şi care sunt beneficiile pe care le oferă acestea? Unul dintre cele mai importante aspecte care contribuie într-o măsură foarte mare la imaginea de sine a unei persoane este dantura. Indiferent că este vorba despre o masă în public, despre un discurs în faţa unei mulţimi mari sau chiar de o simplă conversaţie cu o cunoştinţă, aspectul estetic al danturii poate influenţa relaţia respectivei persoane cu celelalte.

Această clinică avansată este conştientă de cât de important poate fi modul în care arată dantura, de aceea îi întâmpină pe toţi cei care doresc un tratament de albire cu cele mai eficiente soluţii, la cele mai bune preţuri.

Pentru a-i surprinde plăcut pe pacienţi, din când în când pe site-ul megasmile.ro sunt disponibile diverse oferte pentru kiturile de albire, de care oricine poate profita. POWER WHITENING reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de albire, care a dat întotdeauna rezultatele aşteptate. Aceasta constă într-o şedinţă profesională, în cadrul căreia este aplicat un gel de albire din gama Opalescence, prin intermediul unei lămpi UV speciale.

Este o metodă 100% sigură şi nu implică nici un fel de risc, inclusiv cel de pierderi de substanţă dentară. Spre deosebire de ale metode cunoscute în prezent, disponibile pe piaţă, ce pot fi aplicate fie acasă, fie în cadrul unui cabinet stomatologic, cea întrebuinţată la MegaSmile s-a dovedit a fi cea mai bună, o mare parte din merit având-o medicii care aplică tratamentul, deoarece respectă fiecare etapă cu atenţie.

Acest gel de albire aduce o multitudine de beneficii. Aşadar, oricine consideră că un astfel de tratament reprezintă soluţia ideală pentru a-şi recăpăta încrederea în sine şi pentru a deveni mai sociabil, ar trebui să investească într-o astfel de metodă.

Există nenumărate cazuri în care persoanele au renunţat la ideea de albire a dinţilor din cauza faptului că nu erau mulţumiţi de modul în care se prezintă dantura sau erau incomodaţi de aspectul obţinut. Desigur, când rezultatele au început să se vadă, au conştientizat faptul că ar fi putut încerca varianta oferită de MegaSmile mult mai din timp.

Aşadar, orice problemă legată de estetica dinţilor, de nuanţă şi de aspect, îşi găseşte rezolvarea la clinica MegaSmile din Bucureşti, soluţia fiind una incredibil de simplă.

În vederea aplicării corespunzătoare a gelului, medicii clinicii MegaSmile se asigură că acesta acoperă toată suprafaţa danturii şi că nu omit nici o porţiune. Desigur, nici acele persoane care deja au dantură frumoasă nu ar trebui să elimine posibilitatea de a beneficia de un tratament profesionist de albire. Cu siguranţă o nuanţă mai albă nu are cum să displacă nimănui.

Cu toate că sunt foarte multe persoane care consideră că cel mai bine este să îşi păstreze nuanţa naturală a dinţilor, medicii stomatologi recomandă cu toată căldura tratamentul POWER WHITENING realizat în cabinetele MegaSmile. Motivul pentru care aceştia susţin albirea îl reprezintă faptul că nu este o procedură invazivă şi nici nu afectează sănătatea danturii.

Când vine vorba despre afişarea în public sau la diverse evenimente mondene, este mai mult decât necesar ca dantura să arate prezentabil, pentru că în acest mod fiecare se poate bucura de toată libertatea de care are nevoie.

Motivul pentru care cabinetul stomatologic ales trebuie să îl facă pe pacient să se simtă cât mai confortabil

Fiecare trebuie să aleagă un medic stomatolog care să fie capabil să îi ofere rezultatele dorite şi în prezenţa căruia să se simtă cât mai comod. De asemenea, este important ca acesta să fie renumit pentru calitatea serviciilor pe care le oferă, dar şi pentru seriozitatea şi profesionalismul cu care îşi tratează pacienţii. Din acest punct de vedere, tot personalul cliniici MegaSmile excelează, oferind de fiecare dată cele mai bune soluţii, indiferent de problemele cu care se prezintă pacienţii.

Oricine ar trebui să se asigure că ştie suficient de multe despre medicul căruia îi incredinţează sănătatea cavităţii orale şi pe care se bazează că va găsi întotdeauna cele mai eficiente tratamente, la cele mai corecte preţuri.

Acesta este motivul pentru care toţi cei care au beneficiat de serviciile medicilor clinicii MegaSmile le-au recomandat mai departe şi celor apropiaţi sau cunoscuţi: pentru că oferă calitate şi seriozitate, iar tarifele sunt mereu decente.

Ce poate fi mai satisfăcător decât o dantură perfect sănătoasă? Acest lucru este posibil numai atunci când persoanele specializate în diversele arii stomatologice îşi dau tot interesul pentru ca tratamentele să aibă efect. Desigur, este important şi ca mediul în care se desfăşoară toate procedurile să fie igienizat corespunzător, pentru a nu favoriza răspândirea infecţiilor sau bolilor.

De asemenea, este important ca fiecare părinte să găsească medicul potrivit pentru micuţul său, având în vedere faptul că deseori copii pot fi destul de dificili când vine vorba de vizita la medicul dentist. Ori de câte ori pacientul este un copil, mediciii MegaSmile reuşesc să îl împace şi să îl convingă de faptul că este foarte important ca dantura să fie tratată corespunzător.

Aşadar, indiferent de problemele cu care se confruntă un pacient, în cadrul reţelei de clinici stomatologice MegaSmile se găsesc întotdeauna cele mai bune soluţii şi cele mai eficiente tratamente. Cei care doresc să afle mai multe informaţii despre această clinică pot accesa site-ul megasmile.ro.