Clatite umplute cu ficatei si urda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reteta se recomanda persoanelor aflate in convalescenta dupa boli ale aparatului respirator, dar si celor cu anemie pernicioasa. Cantitati: 400 gr ficatei de pasare, 2 cepe rosii, 2 ardei, 4 rosii, 3

Reteta se recomanda persoanelor aflate in convalescenta dupa boli ale aparatului respirator, dar si celor cu anemie pernicioasa. Cantitati: 400 gr ficatei de pasare, 2 cepe rosii, 2 ardei, 4 rosii, 3 oua, un pahar cu bere (200 ml), 150 gr faina, ulei, urda - 500 gr, 500 gr pere. Ficatul taiat cubulete, impreuna cu ceapa taiata pestisor, se pun la calit. Ulterior se adauga zarzavatul taiat marunt. Din faina, oua si bere se face un aluat moale, de clatite, care se pune la copt, la cuptor. In etapa urmatoare, clatitele se vor umple cu compozitia realizata din ficatei, la care adaugam urda. Impaturite in patru, clatitele se pun la prajit. Se servesc cu o garnitura de pere, rase prin razatoare cu zimtii mari.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite