Ce boli poţi trata prin reflexoterapie

Ce boli poţi trata prin reflexoterapie

Reflexoterapia nu este recomandată femeilor însărcinate şi nici persoanelor cu insuficienţă renală.

Reflexoterapia sau masarea tălpilor ajută la obţinerea echilibrului şi îmbunătăţeşte starea de spirit. Este, de asemenea, un mod excelent de a scăpa de problemele de sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că reflexoterapia îşi are originile în Egiptul Antic, fiind descoperite dovezi în acest sens care datează din anul 2330 î Hr.

Indicaţiile reflexoterapiei

Acest tip de masaj este eficient dacă suferi de migrene, oboseală cronică, dureri de cap, tulburări menstruale, afecţiuni respiratorii, diaree, constipaţie, reumatism, infecţii, sinuzită, impotenţă, insomnie, tensiune musculară, dar şi dacă ai probleme cu circulaţia sângelui. Această terapie alternativă este de ajutor şi celor cu depresie şi infertilitate.

Atenţie!

Reflexoterapia nu este recomandată femeilor însărcinate şi nici persoanelor cu insuficienţă renală, în caz de micoze, ulcer varicos, celor care au tensiune oscilantă şi celor care au suferit o hemoragie cerebrală.

Te scapă de migrene

Dacă ai migrene, zona care trebuie masată sunt degetele de la picioare. În schimb, pentru a trata durerile cauzate de inflamaţia nervului sciatic, masajul se face în zona călcâiului. Partea piciorului de sub degetul mare este cea care trebuie să fie masată în cazul afecţiunilor glandei parotide.

Află pe clicksanatate.ro cum decurge o şedinţă de reflexoterapie!

Ce nu ştiai despre colesterol?

Cum reglezi nivelul colesterolului cu ajutorul remediilor naturiste

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările