Cauzele necunoscute ale deshidratării

Cauzele necunoscute ale deshidratării

Deshidratarea nu este cauzată doar de consumul redus de lichide

Corpul tău este 60% format din apă şi trebuie să menţii un echilibru în ceea ce priveşte acest procent. Dacă pierzi până şi 1.5 % din acest procent, rişti să ai probleme de sănătate, să te simţi lipsită de energie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este important să cunoşti cauzele acestei deshidratări, fiindcă ele sunt numeroase. Deshidratarea nu este cauzată doar de consumul redus de lichide sau de o zi călduroasă.

Diabetul

Persoanele bolnave de diabet, în special cele care nu ştiu că suferă de această boală, sunt predispuse la deshidratare. Când nivelul de zahăr din sânge este ridicat, organismul încearcă să elimine excesul de glucoză prin urină. Dacă suferi de diabet şi simţi o sete continuă sau ai o urinare frecventă, ar fi bine să vorbeşti cu doctorul tău pentru a-ţi stabiliza nivelul de zahăr din sânge.

Menstruaţia

Pe timpul menstruaţiei este indicat să bei mai multă apă decât deobicei, deoarece elimini multe substanţe, iar acest lucru îţi poate cauza deshidratarea.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările