Cauza mai puţin cunoscută a acidităţii gastrice

Cauza mai puţin cunoscută a acidităţii gastrice

Arsurile în piept si stomac, simptomele acidităţii gastrice.

Simţi o senzaţie de arsură în stomac şi piept, în special după ce mănânci? Dacă da, atunci s-ar putea să te confrunţi cu aciditate gastrică. Din acest motiv, ar trebui să acorzi o mai mare atenţie alimentelor pe care le consumi în fiecare zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Încă de când ne naştem şi până murim, organismul se poate confrunta cu mai multe probleme de sănătate, în orice moment. O boală poate afecta o parte a corpului şi aceasta ar putea fi minoră, putând fi tratată cu uşurinţă, în timp ce multe afecţiuni grave se tratează mai greu.

Pentru a preveni bolile, ar trebui să acorzi atenţie simptomelor şi să identifici cauzele, astfel încât să poată fi tratate înainte să fie prea târziu. Cele mai multe afecţiuni au cauze specifice şi, astfel, sunt mai uşor de tratat.

Acum să vorbim despre aciditatea gastrică

Aciditatea gastrică este o afecţiune digestivă în care secreţia de acizi digestivi este mai mult decât normală în intestine, provocând arsuri la stomac. Gaze, indigestie, senzaţie de arsură în piept, durere de stomac, senzaţie de greaţă, constipaţie, etc., sunt toate simptome ale acidităţii. Principala cauză a acidităţii este alimentaţia nesănătoasă. Cu toate acestea, studiile arată că şi stresul poate provoca aciditate. 

Află ce factori declanşează aciditatea gastrică pe clickpentrufemei.ro.

 

Iată de ce te trezeşti cu durere de stomac dimineaţa

Arsuri stomacale? Uite ce trebuie să eviţi!

 

 

citeste totul despre: