Biorezonanţa depistează şi tratează bolile

Biorezonanţa depistează şi tratează bolile

Pentru testarea cu biorezonanţă nu ai nevoie de pregătiri speciale

Investigaţie a întregului organism fără radiaţii şi fără efecte secundare, biorezonanţa magnetică depistează afecţiunile chiar şi în fază incipientă, în doar o oră şi este folosită şi ca metodă de tratament. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela că poate fi folosită de oricine: adulţi, femei însărcinate, copii, chiar şi de bebeluşi şi de vârstnici. Singura contraindicaţie o prezintă cei care au stimulator cardiac.

Pentru a beneficia de un astfel de test, nu ai nevoie de pregătiri speciale, deoarece biorezonanţa magnetică presupune doar conectare la nişte electrozi la nivelul capului, mâinilor şi picioarelor.
 
Foloseşte unde magnetice

Biorezonanţa constă în pătrunderea în organism a undelor magnetice de joasă frecvenţă, care sunt înregistrate şi analizate de un computer la ieşirea din corp.

Această testare cuprinde 55 de măsurători electrice diferite, iar aparatul înregistrează valorile a peste 8.000 de substanţe din organism, precum şi dezechilibrul acestora. Biorezonanţa magnetică acţionează la nivelul ADN-ului, în interiorul celulei.

Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, ţesuturilor şi organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice.

Testarea se face într-o singură şedinţă

Pentru o evaluare generală a organismului, ai nevoie doar de o singură şedinţă, care durează o oră. Un mare avantaj este acela că rezultatele se primesc pe loc.

Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni. Şedinţa terapeutică durează tot o oră. În funcţie de gravitatea bolii, specialistul poate recomanda până la trei şedinţe săptămânale.

Numărul de şedinţe variază însă de la o persoană la alta. Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale.
 
Reevaluarea, după trei luni

După efectuarea numărului de ore indicate, terapia continuă cu şedinţe de întreţinere, în jur de două-trei pe lună. După trei luni de terapie şi de tratament naturist, se revine la control şi se face o reevaluare generală a organismului.

Reduce efectele adverse ale medicamentelor

Terapia cu biorezonanţă magnetică şi tratamentul naturist se pot face în paralel cu tratamentul indicat de medicul alopat. Avantajul este că astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteză.

Specialistul nostru
Liuba Radion 

bioenergoterapeut


Aparatul de biorezonanţă poate detecta în faze incipiente deficienţele şi modificările patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor şi celulelor. Poate să detecteze orice afecţiune acută, subacută sau cronică.

El poate identifica stările emoţionale, deficienţele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esenţiali şi pe cele hormonale, detectează prezenţa agenţilor patogeni (virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi), afecţiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator şi pe cele ale organelor şi glandelor cu secreţie internă.

De asemenea, aparatul poate măsura nivelul acizilor graşi şi depistează predispoziţiile alergice, intoleranţa la alimente sau la anumite substanţe. În plus, poate sesiza factorii de risc la care este predispus organismul.

Beneficiu

Biorezonanţa magnetică detectează şi tratează cauzele bolii, nu doar afecţiunea în sine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: