Anomalii ale corpului uman. Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

Anomalii ale corpului uman. Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

Anomalii ale corpului uman. Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

De la urechi de elf, la limba de dragon si 8 degete la o mână... astea sunt câteva anomalii ale corpului uman rar întâlnite. Tabloidul The Sun a realizat un material în care prezintă cazul unor oameni cu defecte fizice inedite. Te ţine stomacul să le vezi pe toate?

Anomalii ale corpului uman

 
Crezi că gambele tale groase sunt un defect fizic major? Sau că ai mâinile mai mici în comparaţie cu tot corpul? Ei bine, oamenii aceştia putem spune că au anomalii adevărate. Corpul uman este misterios şi, uneori, nici măcar cercetătorii nu îşi explică anumite anomalii ale corpului uman.
 

Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

 

Mâini în oglindă

Dimelia ulnară - cunoscută şi sub numele de "sindromul de mână oglindă", ceea ce înseamnă că nu există degetul mare. Mâna poate avea 7 sau 8 degete, în total. Este o malformaţie atât de rară încât s-au înregistrat doar 100 de cazuri în toate registrele medicale din istorie.
 

Mâini inverse

Există o anomalie rară pe care puţini o au. Este vorba de ”încheietură dublă”, cunoscută şi ca hipermobilitate. Oamenii care au această anomalie îşi pot folosi mâinile în ambele sensuri.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: