Ai un dinte lipsă? Cum îl poţi înlocui

Ai un dinte lipsă? Cum îl poţi înlocui

Folosind un implant, nu vei compromite structura dinţilor vecini.  www.clicksanatate.roImagine

De-a lungul vieţii noastre complicate există posibilitatea să pierdem un dinte. De această data zâna măseluţă nu ne mai recompensează şi nici nu creşte de la sine unul nou, ci dimpotrivă, vom căuta noi un medic stomatolog care să ne ajute. Dintre variantele pe care le avem la dispoziţie, cea mai nepotrivită este să nu facem nimic.

Ştiri pe aceeaşi temă

De-a lungul vieţii noastre complicate există posibilitatea să pierdem un dinte. De această data zâna măseluţă nu ne mai recompensează şi nici nu creşte de la sine unul nou, ci   dimpotrivă, vom căuta noi un medic stomatolog care să ne ajute. 

Dintre variantele pe care le avem la dispoziţie, cea mai nepotrivită este să nu facem nimic. 

De ce? Dintele pe care îl folosim zilnic în masticaţie este fixat în os şi gingie pe care le stimulează permanent pentru a le păstra forma şi densitatea. Prin poziţia lui, dintele este ca un stâlp pentru dinţii vecini din stânga, dreapta, deasupra sau dedesuptul lui, care astfel nu se înclină sau coboară, fiind aliniaţi atâta timp cât dintele există. Când mestecăm, presiunile se distribuie tuturor dinţilor de care dispunem. Dacă sunt mai puţini, forţele se împart la un număr mai mic de dinţi, astfel suprasolicitând dantura restantă. Deci pierderea nu se opreşte aici, putând afecta şi dinţii sănătoşi pe care îi mai avem.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările