50 de mamografii, oferite gratuit în octombrie femeilor cu venituri mici

50 de mamografii, oferite gratuit în octombrie femeilor cu venituri mici

50 de femei cu venituri mici pot beneficia gratuit de o examinare radiologică a sânului, în luna octombrie Foto Arhiva Adevărul

Primele 50 de femei cu vârste de peste 40 de ani cu venituri sub pragul de 1.000 de lei care se vor înscrie în campania socială „Mamografia Salvează Vieţi“ vor baneficia de o investigaţie radiologică a sânului gratuită.


Clinica pentru depistarea precoce a cancerului mamar Donna Medical Center din Bucureşti a lansat o campanie socială prin care va acorda pe o perioadă nedeterminată mamografii gratuite femeilor de peste 40 de ani, cu venituri sub pragul de 1.000 de lei.

Primele 50 de mamografii gratuite vor fi acordate, luna aceasta, primelor femei înscrise în program, urmând ca ulterior beneficiarele mamografiilor gratuite să fie selecţionate prin tragere la sorţi.

Prin campania Mamografia Salvează Vieţi dorim să ajutăm femeile şi să tragem un semnal de alarmă asupra faptului ca, în faze incipiente, când poate fi tratat şi vindecat, cancerul de sân nu doare şi nu se vede, dar şi că mamografia este uneori singura metoda imagistică care poate să depisteze chiar şi cele mai mici formaţiuni suspecte”, a spus iniţiatoarea campaniei dr. Elena Claudia Teodorescu, fondator Donna Medical Center.

Campania este susţinută de Societatea de Chirurgie a Sânului, a cărui preşedinte este prof. univ. dr. Alexandru Blidaru. Societatea va oferi consultaţii gratuite pacientelor diagnosticate cu cancer mamar.

Femeile care doresc să beneficieze de o mamografie gratuită în cadrul clinicii Donna Medical Center se pot înscrie, completând formularul de pe site-ul www.mamografiasalveazavieti.ro şi prin acceptarea termenilor şi condi-iilor campaniei. Acestea vor primi gratuit cate o mamografie prin tragere la sor-i la fiecare 250 de like-uri acumulate în comunitatea de Facebook a campaniei, www.facebook.com/Mamografiasalveazavieti.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările