Uleiul de trandafiri creşte libidoul şi imunitatea

Uleiul de trandafiri creşte libidoul şi imunitatea

Uleiul de trandafiri poate fi folosit în tratarea diareii şi a toxiinfecţiilor alimentare, deoarece are un puternic efect antibacterian.

Considerate a fi cele mai frumoase flori, trandafirii au o poveste frumoasă şi efecte benefice asupra organismului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îi regăseşti în diferite mărimi, culori şi au câteodată un parfum unic. Şi-au câştigat numele de floare a iubirii, oferindu-se în semn de afecţiune pentru persoana iubită. Mai mult de atât se bucură de proprietăţi medicinale despre care este bine să ştii şi tu.

Uleiul de trandafiri, un bun antidepresiv

Acest ulei are în compoziţia sa etanol, citronellol, citral, eugenol şi nerol. Este un ulei cu o aromă puternică, considerat un bun antidepresiv care sporeşte stima de sine, înlătură anxietatea printr-o simplă doză zilnică folosită în aromoterapie. Alungă gândurile negative, oferă optimism şi o stare de bine.

În cazul în care te confrunţi cu febră, infecţii microbiene sau inflamaţii, uleiul de trandafiri îţi va fi de folos. Este de ajutor şi în afecţiunile cauzate de reumatism sau artrită.

Antiseptic şi antiviral

Proprietăţile sale antiseptice îl recomandă  în tratarea rănilor. Un strat protector de ulei de trandafiri va apăra eventualele răni de infecţii şi va grăbi procesul de vindecare.

Este benefic şi în înlăturarea spasmelor şi crampelor musculare. Oferă o protecţie destul de bună împotriva virusurilor, mai ales că acestea deseori suferă mutaţii şi reuşesc să păcălească organismul.

Poate fi folosit în tratarea diareii, a gripei tifoide sau a toxiinfecţiilor alimentare, deoarece are un puternic efect antibacterian ce poate distruge bacteriile bune din stomac, intestine, tract urinar, de pe suprafaţa pielii sau a rănilor.

Află pe clicksanatate.ro mai multe motive pentru care să ai în casă ulei de trandafiri!

Trucuri pentru a avea o postură corporală sănătoasă

De ce să congelezi gelul de aloe vera

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările