Uleiul de ricin şi bicarbonatul de sodiu alungă durerile articulare

Uleiul de ricin şi bicarbonatul de sodiu alungă durerile articulare

Planta ricinus communis îţi poate oferi foarte multe beneficii tocmai datorită acizilor ricinoleici.

Durerile articulare nu ţin cont de vârstă, pot apărea mai ales în urma unui traumatism sau ca urmare a instalării reumatismului, deşi de obicei se ivesc mai ales după vârsta de 40 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscute şi sub denumirea de artralgie, durerile articulare pot să afecteze una sau mai multe articulaţii ale organismului simultan sau individual mai ales în urma unui traumatism sau a unui efort suprasolicitant. Atât lezarea cât şi inflamarea unei articulaţii poate să fie responsabilă de disconfortul şi imposibilitatea de a face lucruri simple.

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, medicina tradiţională are remedii pentru toate problemele cu care se poate confrunta organismul uman.

Uleiul de ricin, tratament naturist

Un ulei puternic care poate fi folosit pentru a trata multe probleme de sănătate! Aşa s-ar putea defini acest produs. O plantă care conţine în proporţie de 50% ulei de ricin cunoscută sub denumirea de ricinus communis îţi poate oferi foarte multe beneficii tocmai datorită acizilor ricinoleici. Principala întrebuinţare a acestui produs fiind pentru curăţarea pielii şi pentru stimularea creşterii fluxului sanguin pe zona aplicată.

Acest ulei trebuie consumat în cantităţi mici deoarece este foarte puternic, este util în ritualurile de înfrumuseţare atât pentru păr cât şi pentru gene.

Trebuie precizat faptul că nu se poate păstra foarte mult timp după ce a fost desfăcut deoarece îşi pierde rapid din calităţile sale terapeutice şi nu este indicat a se folosi la prepararea alimentelor.

Află pe clicksanatate.ro cum să aplici remediul pentru articulaţii dureroase!

Ora la care pleci de la birou îţi influenţează sănătatea

Cum să îţi detoxifici ficatul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările