Tratamentul cu ulei de rozmarin combate căderea părului

Tratamentul cu ulei de rozmarin combate căderea părului

Uleiul de rozmarin ajută la intensificarea circulaţiei sangvine, fapt ce contribuie la menţinerea părului sănătos şi frumos.

Problema alopeciei până nu demult considerată ca fiind specific masculină, din cauza a mai multor factori printre care şi stresul afectează şi partea feminină. Îngrijeşte-ţi şi menţineţi frumuseţea părului tău cu ajutorul rozmarinului şi vei scăpa de coşmarul alopeciei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă era considerată o problemă masculină, în ziua de astăzi , imaginea vinde destul de mult, şi părul este un element primordial al imaginei de sine şi a încrederii în forţele proprii.

În cazul în care ai observat cazuri în familie de alopecie, şi vrei să combaţi acest efect este foarte important să ai grijă la stilul tău de viaţă şi să te foloseşti de toate remediile naturii pentru a întârzia cât mai mult posibil acest fenomen.

Din ce cauză apare alopecia?

Nu se poate pune această problemă pe seama unei singure cauze, mai mulţi factori contribuie la apariţia acestui fenomen printre care se regăsesc bineînţeles şi factorii genetici, diferite afecţiuni ale pielii, anumite deficienţe nutriţionale,bineînţeles şi nelipsitul stres, dezechilibrul hormonal sau chiar şi anumite efecte secundare la diverse medicamente.

Ca şi consecinţă a îmbătrânirii organismului, odată cu înaintarea în vârstă este posibil să te confrunţi cu această problemă şi să pierzi o mare parte din podoaba capilară, mai ales că foliculii de păr încep să se micşoreze.

Află pe Clicksanatate.ro cum să aplici tratamentului pentru a stopa pierderea părului!

Tratează naturist constipaţia

Afecţiuni ginecologice frecvente

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: