Suferi de insomnie? Care sunt  ceaiurile care te ajută să dormi

Suferi de insomnie? Care sunt  ceaiurile care te ajută să dormi

Ceaiul de Floarea Paiunii îţi relaxează organismul şi te scapă de insomnii.

Dacă nu ştii ce să mai faci ca să adormi, dar nu vrei să apelezi la pastile, îţi recomandăm aşa-zisele licori magice, din plante, care te vor ajuta să-ţi rezolvi această problemă. Iată câteva ceaiuri care te ajută să dormi!

Ştiri pe aceeaşi temă

n fiecare seară trăieşti acelaşi scenariu: te pui în pat să dormi, orele trec, dar ţie nu-ţi este somn deloc. Ai încercat deja metoda cu număratul oilor şi tot nu a venit Moş Ene pe la gene.

Ai trecut la varianta în care îţi imaginezi că trăieşti momente care te fac să zâmbeşti, dar senzaţia de somn tot nu începe să-şi facă simţită pretenţa. Atunci ar fi cazul să treci la următorul pas. Iată câteva ceaiuri care te ajută să dormi.

Ceaiuri care te ajută să dormi: cel de Floarea Pasiunii şi cel de Valeriană

Din Floarea Pasiunii se poate face unul dintre excelentele ceaiuri care te ajută să dormi. Ceaiul de Floarea Paiunii îţi relaxează organismul şi te scapă de insomnii.

Din această plantă se poate obţine un ceai cu efect calmant, relaxat, ce poate fi băut atât pe parcursul zilei, cât şi seara, înainte de culcare, pentru un somn liniştit.

Află pe clicksanatate.ro ce alte remedii te ajută să ai parte de un somn liniştit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: