Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii

Sucul de struguri, ideal pentru sănătatea inimii

Sucul de struguri conţine o substanţă care împiedică închegarea sângelui, reducând astfel riscul de atac de cord.

Pe lângă faptul că este delicios, sucul de struguri este sursă importantă de foarte multe substanţe nutritive, precum antioxidanţi, vitamine, minerale, potasiu, calciu, şi lista poate continua. Dar iată care sunt beneficiile sucului de struguri asupra sănătăţii!

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă vrei să îţi întăreşti imunitatea şi să stimulezi metabolismul, bea zilnic câte un pahar de suc de struguri. S-a demonstrat că antioxidanţii prezenţi în sucul de struguri sunt cheia împotriva multor boli, începând de la cancer şi boli cardiovasculare. 

Beneficiile sucului de struguri asupra inimii

Sucul de struguri conţine o substanţă care împiedică închegarea sângelui, reducând astfel riscul de atac de cord. În plus, sucul de struguri detoxifică organismul. Antioxidanţii menţin vasele de sânge curate, scad tensiunea arterială şi elimină toxinele acumulate.   

În zilele în care te simţi fără chef sau nu ai energie, ar trebui să bei un pahar de suc de struguri – stimulează energic organismul. În plus, strugurul este sursă importantă de fier, oferindu-ţi mai multă energie pentru a rezista întreaga zi. De asemenea, menţine sub control nivelul de glucoză din sânge şi insulina, detoxificând ficatul şi rinichii.

Descoperă ce alte beneficii mai are sucul de struguri pe clickpentrufemei.ro. 

 

Dieta cu struguri te energizează

17 simptome ale unui ficat bolnav

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările