Soluţii naturale împotriva bătăturilor

Soluţii naturale împotriva bătăturilor

În timp, bătăturile pot provoca infecţii ale pielii

Uneori chiar şi cea mai comodă încălţăminte îţi poate provoca bătături. Pe lângă durerea îngrozitoare, ele sunt inestetice şi-ţi pot deforma piciorul. Uite cum le poţi înlătura natural!

Ştiri pe aceeaşi temă


Bătăturile sunt porţiuni ale pielii îngroşate în urma contactului cu încălţămintea. În timp, unele dintre ele pot provoca infecţii ale pielii. NU încerca să îndepărtezi bătăturile prin tăiere, deoarece riscul de infecţie este mare. Poţi urma în schimb aceşti 3 paşi simpli.

Înmoaie picioarele

Pune picioarele într-un vas cu ceai de muşeţel pentru aproape 30 de minute. Nu te îngrijora dacă ceaiul pătează puţin pielea, deoarece culoarea va ieşi cu apă şi săpun. O altă variantă pentru a înmuia pielea este să scufunzi picioarele 30 de minute în apă caldă în care ai pus 3 linguriţe de bicarbonat de sodiu. Astfel pielea moartă se va dizolva şi va începe procesul de vindecare. La fel de eficient este şi remediul pe bază de oţet de mere. Pune o felie de pâine în oţet, după care aplic-o pe bătătură şi înfăşoar-o cu un bandaj. Las-o să acţioneze peste noapte.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările