Slăbeşte cu aceste 3 fructe sănătoase şi gustoase

Slăbeşte cu aceste 3 fructe sănătoase şi gustoase

E vară, aşa că se anunţă vacanţe exotice, zile toride cu prietenii la piscină şi excursii de weekend la munte sau la mare. Dacă până acum nu ai reuşit să dai jos cele câteva kilograme în plus, nu te îngrijora! Fructele te vor ajuta să ajungi la greutatea ideală.

Aşadar, în cazul în care te afli şi tu în impasul acesta, uite mai jos 3 dintre cele mai sănătoase şi gustoase fructe care te vor ajuta să slăbeşti.

Pepenele roşu

Fructul vedetă vara, pepenele roşu este excelent şi pentru a mai da jos câteva kilograme. Bogat în vitamina A, vitamina C, potasiu, cu un conţinut crescut de apă, dar scăzut în calorii, pepenele roşu ne hidratează corespunzător şi ne menţine senzaţia de saţietate mai mult timp.

Un alt atu al pepenelui roşu în acest context este arginina, un amino-acid care ajută la topirea depozitelor de grăsime din zona abdominală.

Piersicile

De acum, adaugă în salate, smoothie-uri sau terciul de ovăz câteva felii de piersici şi vei vedea diferenţa. Pe lângă gustul foarte interesant, piersicile sunt şi bogate în vitamina C, o substanţă importantă ori de câte ori vrei să slăbeşti.

Şi ele cu un conţinut bogat de apă şi calorii puţine (1 fruct are aproximativ 68 de calorii), piersicile sunt înlocuitorul perfect pentru prăjituri sau chiar pentru aşa numitele “batoane de slăbit” care, deseori, cresc prea mult insulina.

Cătina

Cunoscută şi drept “ginsengul românesc” sau “fructul sacru din Munţii Himalaya”, cătina este văzută mai degrabă ca un remediu naturist decât ca un simplu fruct. Se pare că ar fi excelentă pentru a scădea în greutate în mare parte datorită acizilor graşi Omega 7 care “transmit” organismului când să se oprească în a depozita grăsime în exces sau când să activeze topirea acestora.

Pentru că ne aflăm în “extra-sezonul” fructelor de cătină, cea mai bună variantă ar fi aceea de a opta pentru sucul de cătină de la Hipy.

Provenit din fructele de cătină din cultură românească cu certificare ecologică, sucul de cătină Hipy conţine doar sucul şi pulpa fructelor, fără adaos de apă, zahăr şi conservanţi. Obţinut prin presare la rece, acest suc este conservat prin congelare rapidă la -32 grade Celsius, o metodă net superioară pasteurizării tocmai pentru că menţine calităţile nutriţionale ale produsului. Cu un conţinut de vitamina C de 10 ori mai mare decât al citricelor şi bogat în complexul de vitamine B, vitaminele E, K, P, PP, fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier, sodiu şi antioxidanti, sucul de cătină este aliatul perfect ori de câte ori vrei să slăbeşti, să îţi ameliorezi unele afecţiuni sau pur şi simplu să fii mai tonic şi mai energic.

Pentru adulţi se recomandă administrarea a 50 ml de 1 - 2 ori/zi în cure de 30 zile, de 2 - 3 ori/an sau 20 - 30 ml de 2 ori/zi continuu, cu pauză de 30 zile la fiecare 3 luni. Copiii peste 3 ani pot lua 20 ml de 1 - 2 ori/zi în cure de 30 zile, de 3 - 4 ori/an sau 10 ml de 2 ori/zi continuu, cu pauză de 30 zile la fiecare 4 luni. La copiii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 3 ani se recomandă administrarea cu prudenţă pentru a preîntâmpina posibilele reacţii alergice, însă în linii mari dozarea este de 5 - 10 ml - 1 administrare/zi în cure de 30 zile, de 3 ori/an.

Acest articol este susţinut de Hipy – sucul ecologic din cătină 100%, FĂRĂ adaos de apă, zahăr sau conservanţi, exact ca acela făcut acasă.

 

citeste totul despre: