Remedii naturale pentru chisturile ovariene

Remedii naturale pentru chisturile ovariene

Aceste remedii au rolul de a micşora chisturile ovariene şi de a corecta dezechilibrele hormonale din orgasnim, care provoacă această problemă de sănătate. Iată care sunt remedeiile naturale!

Ştiri pe aceeaşi temă

Mielarea

Este o plantă cunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile sale curative. Chisturile ovariene apar în urma dezechilibrelor hormonale, iar mielarea are rolul de a corecta dozajul zilnic hormonal, în special producţia de estrogen. În plus, ea este utilă şi celor care doresc să urmeze o cură de detoxificare a ficatului sau care se simt lipsiţi de vitalitate.

Trifoiul roşu

O altă plantă care creşte pe câmpiile noastre şi care este utilă celor care au chisturi ovariene este trifoiul roşu. Este recomandat sub formă de ceaiuri, ce pot fi îndulcite cu miere. Într-o cană de apă clocotită se pune 1 lingură de plantă proaspătă sau uscată şi se ţine la infuzat câteva minute.

Vezi ce alte remedii sunt folosite în tratarea chisturilor ovariene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările