Remedii care-ţi uşurează digestia

Remedii care-ţi uşurează digestia

Ceaiul de muşeţel este indicat în caz de colici, greaţă, anxietate şi chiar insomnie.

Pentru că problemele de stomac sunt destul de frecvente şi nu întotdeauna medicamentele sunt răspunsul, ţi-am pregătit o listă de suplimente, gata să-ţi uşureze digestia. Sunt 100% naturale şi le poţi găsi uşor!

Ştiri pe aceeaşi temă

Probioticele, bacteriile prietenoase

Probioticele conţin organisme vii - în principal bacterii şi un anumit tip de drojdie. Acestea seamănă cu bacteriile folositoare din intestin, care contribuie la buna digestie. Suplimentele sunt utilizate pentru a trata problemele gastro-intestinale, dar şi pentru sănătatea generală a sistemului digestiv. Unele tipuri de probiotice au acel efect de uşurare, mai ales în cazul diareei şi al sindromului de colon iritabil. Le poţi adăuga în lapte sau iaurt.

Uleiul de mentă uşureză simptomele colonului iritabil

Mai multe studii arată că uleiul de mentă poate reduce durerea şi balonarea, rezultate în urma colonului iritabil. Capsulele filmate nu se dizolvă în stomac. Ele trec prin intestinul mare şi mic, şi doar în aceste două zone uleiul este eliberat. În doze mici, uleiul de mentă pare destul de sigur.

Muşeţelul, mai mult decât un ceai calmant

Muşeţelul este utilizat pe scară largă pentru multiple afecţiuni. Naturiştii au încercat muşeţelul pentru tratarea multor probleme digestive (stomac deranjat, colici, greaţă, anxietate şi insomnie). Persoanele cu alergii la anumite plante, pot avea, teoretic, o reacţie alergică şi la ceaiul de muşeţel. Înainte de utilizarea oricărui supliment, discută cu medicul tău.

Alte remedii care ajută la digestie pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările