Remedii contra căderii părului

Remedii contra căderii părului

În multe cazuri, pierderea masivă a părului este generată de seboree.

E natural să-ţi cadă zilnic câteva fir de păr. Însă, dacă simţi că părul s-a subţiat, este casant şi la baie pierzi cu mult mai multe fire decât de obicei, înseamnă că trebuie să iei măsuri. Amestecurile din plante te pot ajuta să controlezi căderea părului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până vor descoperi cercetătorii o pilulă cu puteri miraculoare care să stopeze căderea părului şi să stimuleze creşterea lui în timp record, poţi încerca următoarele remedii naturiste. Acestea pot combate factorii care atacă sănătatea podoabei capilare. Pe lângă produsele cosmetice nepotrivite sau încărcate de substanţe periculoase, cum sunt parabenii, şi unele obiceiuri de zi cu zi pot declanşa căderea părului. Printre acestea se numără stresul şi emoţiile negative, o dietă săracă în nutrimenţi, vopsitul des, tratamentele termice şi igiena precară.

Brusturele întăreşte firul de păr

Decoctul din brusture are efecte binefăcătoare asupra sănătăţii podoabei capilare. Când observi că părul îţi cade masiv, încearcă amestecul din trei linguri de rădăcină de brusture şi o jumătate de litru de apă. Decoctul se fierbe aproximativ 30 de minute, se răceşte, apoi se aplică pe scalp. Masează pielea uşor, de două ori pe zi, fără a clăti.

Află pe clickpentrufemei.ro şi alte remedii contra căderii părului.

Mască uimitoare împotriva căderii părului
Remedii-minune care stopează albirea prematură a părului 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările