Presopunctura te scapă de toxine

Presopunctura te scapă de toxine

Cura de masaj prin presopunctură trebuie să cuprindă cel puţin 15 şedinţe

Pentru că stimulează circulaţia sângelui şi deblochează sistemul circulator limfatic, presopunctura, tehnică ce constă în apăsarea unor puncte reflexogene ale organismului uman ne ajută să eliminăm reziduurile toxice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presopunctura funcţionează pe principiul că zone restrânse, precum talpa piciorului ar fi reprezentări la scară mică ale întregului corp.

Prin urmare, stimularea respectivelor zone ajută organismul să se echilibreze şi favorizează vindecarea bolilor. Dar, cel mai important în cazul presopuncturii este faptul că previne afecţiunile deoarece acţionează curâţând corpul de deşeurile toxice.

Luptă cu toxinele

În organism pătrund o mulţime de substanţe nocive odată cu aerul inspirat, cu mâncarea şi cu apa. În plus, şi corpul însuşi, în procesele metabolice prin care transformă hrana în energie produce deşeuri care se pot acumula şi pot da disfuncţii metabolilce.

Toţi aceşti “poluanţi” trebuie eliminaţi din organism pentru a permite funcţionarea normală a celulelor şi organelor.

De exemplu, durerile de picioare şi cele de articulaţii, starea de slăbiciune, durerile de cap, insomniile şi ameţelile dar şi oboseala accentuată pot fi efecte ale acumulării de toxine în organism. Dar toate aceste neplăceri pto fi evitate prin curăţarea periodă de toxine.

Află mai multe beneficii ale presopuncturii AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările