Polenul de albine, aliatul sănătăţii tale

Polenul de albine, aliatul sănătăţii tale

Polenul ajută sistemul imunitar să fie pregătit în faţa bolii şi să te menţină sănătos.

În pragul primăverii este bine să începi să îţi consolidezi sistemul imunitar. Iar cel mai bun tratament naturist este polenul de albine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre polenul de albine se spune tot mai des că ar conţine un mix din aproape toate substanţele nutritive necesare organismului uman. Bucurându-se de adevărate proprietăţi antibacteriane, antifungice cât şi antivirale.

Este pe de altă parte o sursă minunată de vitamine, minerale, proteine, lipide, enzime şi acizi graşi care ajută organismul să lupte împotriva factorilor cauzanţi de boală.

Astfel îţi prezentăm în acest articol câteva dintre cele mai des întâlnite afecţiuni în care administrarea de polen reprezintă o acţiune vitală sănătăţii tale.

Antioxidant natural ce reduce inflamaţia

Nu mai este un mister că polenul ajută sistemul imunitar să fie pregătit în faţa bolii şi să te menţină sănătos. În principiu acest aspect se datorează cantităţii mari de antioxidanţi, ce protejează mai ales de efectele stresului oxidativ.

În plus, este cel mai bun garant că inflamaţiile prezente în organism vor fi reduse, fiind un excelent antiinflamator. Nu degeaba există o gamă atât de mare de alifii pe piaţă destinate durerilor reumatice pe bază de polen şi alte derivate de la albine.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte atuuri pentru sănătate îţi aduce o cură cu polen!

Afecţiuni pe care le combate reflexoterapia

Indiciile unei imunităţi slăbite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: