Plante care tratează anxietatea

Plante care tratează anxietatea

Muşeţelul are proprietăţi calmante.

Stările de anxietate au ajuns să nu mai fie atât de neobişnuite în vremurile noastre. Însă dacă aceste stări sunt frecvente trebuie să iei măsuri şi să ştii că le poţi calma pe cale naturală, fără a fi nevoie de medicamente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Muşeţelul

Când te simţi agitată şi neliniştită, bea o cană cu ceai de muşeţel. Acesta are proprietăţi calmante care îţi vor ajuta creierul să se calmeze şi să se relaxeze.

Ceaiul verde

De ce crezi că budiştii puteau sta cu orele să mediteze? Unul dintre motive se pare că este conţinutul bogat în amino acizi al ceaiului verde, pe care ei îl consumau frecvent. L-teanina este un amino acid cunoscut pentru relaxarea minţii. Acesta produce în creier un efect antistres, tranchilizant. Consumă o ceaşcă de ceai verde când te simţi agitată şi neliniştită, fiincă acesta îţi va induce relaxarea.

Hameiul

Într-adevăr, acesta se găseşte în bere, însă nu are niciun efect tranchilizant dacă îl consumi în acest mod. Beneficiile pentru sănătate ale acestuia se găsesc în tinctura de hamei sau în uleiurile folosite pentru aromaterapie. O şedinţă cu aceste uleiuri ţi-ar prinde numai bine atunci când eşti agitată.

Află ce plante îţi mai vin în ajutor în tratarea anxietăţii pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările