Planta miraculoasă ce uşurează digestia şi împiedică retenţia de apă

Planta miraculoasă ce uşurează digestia şi împiedică retenţia de apă

Planta miraculoasă ce uşurează digestia şi împiedică retenţia de apă

Ignama sălbatică este o plantă sălbatică ce seamănă cu cartoful dulce, ce are numeroase beneficii pentru sănătate. Beneficiile pe care le aduce această plantă sunt atât de multe, încât e greu ca să le enumere cineva pe toate. Are o istorie foarte lungă ca tratament în boli specifice femeilor, dar a fost utilizată cu succes şi în cazul altor afecţiuni.


Ce este ignama sălbatică

 
Ignama sălbatică este o plantă originară din America de Nord şi cea Centrală, utilizată foarte mult de azteci şi de mayaşi în scopuri medicale. 
 
Ignamă pare foarte asemănătoare cu cartoful dulce, dar este destul de diferită.gnama este de obicei mai lungă şi nu este la fel de dulce precum cartoful, având un portocaliu închis şi suprafaţă maro, care arată că scoarţă de copac.
 
Ignama este de obicei recoltată după un an de creştere, uscată timp de mai multe ore într-un hambar ventilat, după care poate fi stocată, fără refrigerare, timp de câteva săptămâni.
 
Poate fi preparată în multe moduri: fiartă, zdrobită, grill, prăjită, coaptă sau sote.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: