Planta care ţine la distanţă infarctul şi cancerul

Planta care ţine la distanţă infarctul şi cancerul

Păpădia are efect depurativ, de curăţare a sângelui, reducând nivelul de colesterol rău şi de detoxifiere a ficatului.

Tratamentele naturiste vin în ajutorul tău atunci când în organism se produc diverse dezechilibre care afectează buna sa funcţionare. Planta care tratează diverse afecţiuni şi care te ajută să scapi de surplusul de greutate se găseşte la un preţ foarte mic în magazinele de specialitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Păpădia, căci despre ea este vorba, are proprietatea de a susţine buna funcţionare a ficatului, având rolul de a-l curăţa de toxinele acumulate la nivelul său, dar şi de reducere a colesterolului rău.

Fiind bogată în vitamina B6, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic dar şi magneziu, această plantă se transformă cu uşurinţă în aliatul sănătăţii tale.

Remediu împotriva cancerului

Universitatea canadiană din Windsor a studiat efectele păpădiei asupra organismului uman şi a ajuns la concluzia că această plantă poate fi un remediu extrem de puternic şi de bun împotriva dezvoltării celulelor canceroase. Mai mult de atât, cercetătorii afirmă faptul că, aceasta poate ajuta la distrugerea celulelor canceroase într-un interval de 48 de ore fără a afecta în vreun fel celulele sănătoase. În felul acesta, ceaiul de păpădie find la fel de puternic precum şedinţele de chimioterapie, însă în acelaşi timp mult mai uşor de tolerat de către organism.

Are acţiune detoxifiantă

Păpădia are efect depurativ, de curăţare a sângelui, reducând nivelul de colesterol rău şi de detoxifiere a ficatului. Asigură în felul acesta un tonus bun întregului organism.

Favorizează evacuarea bilei, având totodată proprietăţi laxative, antiputride, antibiotice, descongestionante şi de stimulare a secreţiei pancreatice.

Află pe clicksanatate.ro în ce alte afecţiuni te ajută leacurile cu păpădie!

Sfaturi pentru a te hrăni echilibrat

Care este rolul lipidelor în organism

citeste totul despre: