Oţetul de mere, un leac cu beneficii multiple

Oţetul de mere, un leac cu beneficii multiple

Diluat cu apă, în cantităţi egale, oţetul de mere este foarte bun ca tonic facial

Oţetul de mere este o alternativă la remediile clasice. De pildă, chiar Hipocrat îl folosea în loc de antibiotic. În cele ce urmează, îţi prezentăm câteva metode de folosire în scop medicinal, pentru a-ţi menţine sănătatea şi frumuseţea pielii şi a părului sau pentru a slăbi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tratează arsurile solare

Un pont de reţinut pentru sezonul estival, care se apropie, este următorul: efectele arsurilor solare pot fi diminuate dacă faci o baie cu oţet de mere. Nu-ţi surâde ideea? Foloseşte o altă variantă de aplicare a oţetului de mere pe piele: îmbibă o bucată de pânză cu oţet şi tamponează cu ea zonele cu probleme.

Indicat în curele de slăbire

Se spune despre oţetul de mere că este foarte bun în curele de slăbire. Adaugă-l în salate sau bea de două ori pe zi câte un pahar de apă în care ai adăugat şi o linguriţă de oţet de mere.

Echilibrează pH-ul scalpului

Despre oţetul de mere se mai ştie că ajută la îndepărtarea mătreţei şi la reechilibrarea pH-ului scalpului. Amestecă oţet de mere şi apă în cantităţi egale şi aplică soluţia pe scalp. Nu trebuie să clăteşti părul după aceea, doar să-l laşi să se usuce.

Diluat cu apă, în cantităţi egale, oţetul de mere este foarte bun ca tonic facial.

Atenţie! Ai grijă ca amestecul să nu ajungă în zona ochilor, pentru că oţetul de mere afectează vederea.

Mai multe beneficii ale oţetului de mere pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările