Mirodenii care te apără de boli

Mirodenii care te apără de boli

Scorţişoara reduce nivelul colesterolului rău

Multe dintre alimente au fost utilizate de sute de ani pentru a trata, a alina şi pentru a ţine departe bolile. Oamenii de ştiinţă au început să demonstreze abilităţile acestor ingrediente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unele atenuează durerea artritei, reduc nivelul zahărului din sânge şi a colesterolului, iar altele, distrug celulele canceroase. Iată care sunt aceste alimente!

Turmericul alină durererea

O porţie cu vârf de turmeric poate calma durerea cauzată de artrită. Asta deoarece turmericul conţine curcumină, un puternic antiinflamator, care calmează durererea. Totodată, previne cancerul de colon şi boala Alzheimer. Potrivit unui studiu clinic efectuat de Facultatea de Medicină de la Universitatea Johns Hopkins, în 2006, curcumina poate contribui la diminuarea leziunilor precanceroase cunoscute sub numele de polipi de colon, atunci când este luată împreună cu o cantitate mică de quercetină, un antioxidant puternic care se găseşte în ceapă, mere şi varză.

Cteşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările