Ierburi şi uleiuri care stimulează creşterea părului

Ierburi şi uleiuri care stimulează creşterea părului

Uleiul de rozmarin îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul scalpului.

Secretul unui păr bogat şi sănătos, plin de vitalitate? Răspunsul se găseşte în Natură şi te poţi bucura de el, cumpărând plante şi uleiuri esenţiale! Nimic nu se compară cu un tratament la tine acasă, făcut pe îndelete.

Rozmarin

Utilizat secole la rând de culturile din întreaga lume pentru că stimulează creşterea părului şi întârzie grizonatul, uleiul de rozmarin sporeşte şi circulaţia sângelui, la nivelul scalpului. Dacă vrei să-ţi menţii intactă culoarea părului, clăteşte-te zilnic pe cap cu „fiertura” câtorva frunze de rozmarin. Pentru masajul revigorant al scalpului, poţi folosi câteva picături de ulei de măsline, combinate cu câteva de rozmarin.

Jojoba

Uleiul se extrage din planta de Jojoba, găsită în California, Arizona şi în alte părţi ale Mexicului. Timp de sute de ani a fost de către indienii americani, pentru a hidrata şi ajuta în creştere părul. Ce este interesant este chiar „compoziţia” moleculară a plantei de Jojoba, deoarece are caracteristici similare cu cele ale sebumului natural, produs de scalp. Uleiul poate fi aplicat direct pe păr sau poţi adăuga câteva picături în balsamul tău de păr, pentru a stimula creşterea părului. Jojoba este hipoalergenic şi nu îţi va afecta părul sau scalpul.

Citeşte continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările