Ghimbirul este „medicamentul“ bun la toate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe persoane consumă ghimbir, mai ales pe vreme ploioasă şi când temperaturile scad de-a binelea. Numărul mare de afecţiuni care se pot trata cu ajutorul ghimbirului este mare, de la cele mai diverse răceli pană la durerile articulare.

Iată câteva metode de utilizare a ghimbirului, o plantă cu proprietăţi miraculoase pentru sistemul digestiv, pentru sistemul imunitar şi care ajută şi în caz de inflamaţii în organism.

Doctorul Jaishree Bhattacharjee explică de ce este important să integrăm ghimbirul în alimentaţie: „Ghimbirul este folosit frecvent datorită beneficiilor sale pentru digestie şi pentru că poate combate tulburările respiratorii. De asemenea, este un excelent carminativ, reduce gazele la stomac şi este un bun expectorant, datorită compoziţiei bogate în calciu, fosfor, fier, magneziu, cupru, zinc şi alte câteva“, spune Jaishree Bhattacharjee

Consumat pe post de aperitiv

Când este consumat înainte de masă, ghimbirul poate creşte pofta de mâncare şi accelerează arderile din organism. Uşurează procesul de digestie şi, deci, îl îmbunătăţeşte datorită gustului picant.

Descoperă pe clicksanatate.ro şi alte remedii pe bază de ghimbir

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite