Floarea pasiunii este un calmant natural, util în insomnia nervoasă

Floarea pasiunii
este un calmant natural, util în insomnia nervoasă

Ceaiul de floarea pasiunii combate simptomele depresiei şi anxietăţii

Extractul din această plantă agăţătoare este unul dintre cele mai eficiente tranchilizante naturale. Pentru că determină somnolenţă, floarea pasiunii nu este indicată persoanelor care conduc autovehicule şi nici celor care manevrează utilaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suferi de genul acela de insomnie care te ţine trează în pat, făcându-ţi griji toată noaptea? Ei bine, floarea pasiunii este un calmant natural, util tocmai în acest tip de insomnie.

Totidată, extractul din această plantă calmează tensiunea şi crampele musculare, precum şi alte manifestări ale anxietăţii.

Pentru un ceai calmant se folosesşte o linguriţă de plantă la o cană cu apă şi se bea de două ori pe zi, sau înainte de culcare. Cea mai obişnuitp doză este de 100 de miligrame, de două ori pe zi.

Potrivit Noii biblii a vitaminelor, coordonată de farmacologul dr. Earl Mindell, ca supliment, se amestecă 15-60 picături de lichid şi se iau zilnic, ori de câte ori este nevoie.

Planta dă somnolenţă astfel că nu este indicată persoanelor care conduc autovehicule şi nici celor care manevrează utilaje. De asemenea, poate intensifica efectele alcoolului şi a medicamentelor împotriva anxietăţii, a depresiei, fiind nevoie de modificarea dozei acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: