Efectele benefice neaşteptate ale sucului de ceapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucul de ceapă calmează crizele de astm
Sucul de ceapă calmează crizele de astm

Ceapa dă savoare mâncărurilor, însă este şi un bun medicament, care tratează mai multe afecţiuni: de la tuse şi infecţii respiratorii până la problemele cu căderea părului. Oamenii de ştiinţă au descoperit că în doar 1 lună se văd rezultatele.

O cercetare ale cărei concluzii au fost publicate în Jurnalul de Dermatologie arată că, după 4 săptămâni de tratamente cu suc de ceapă, 74% dintre participanţii la studiu, care sufereau din pricina căderii masive a părului, au observat o îmbunătăţire la nivelul scalpului. Mai precis, la aproape trei sferturi dintre aceştia părul a început să se regenereze.

Prin urmare, după ce îţi speli părul în mod obişnuit şi te clăteşti cu multă apă, masează scalpul aproximativ un sfert de oră cu suc de ceapă, apoi clăteşte-te. Firul de păr se va regenera şi va căpăta o strălucire naturală. Substanţele active din ceapă stimulează circulaţia sângelui la nivelul scalpului, hrănesc firul de păr şi accelerează creşterea lui. Mai mult, sucul de ceapă previne apariţia firelor albe de păr.

Util în calmarea crizelor de tuse

Remediile din bătrâni cu suc de ceapă au trecut proba timpului, fiind des recomandate şi acum de medicii fitoterapeuţi. Tuse, gripă, surmenaj, afecţiuni renale, infecţii genitale, varice – sucul de ceapă luptă eficient cu toate.

Citeşte continuarea aici

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite