Cum tratezi senzaţia de arsură din talpă

Cum tratezi senzaţia de arsură din talpă

Apa rece ameliorează senzaţia de arsură în talpă.

Senzaţia de arsură din talpă poate să apară în orice moment, indiferent de vârstă. Principalele cauze ale acestei neplăceri sunt deficienţa de vitamina B şi de calciu, diabetul, iar simptomele principale pot fi: roşeaţă, umflare, exfolierea pielii de la nivelul picioarelor, senzaţia de arsură. Dacă şi tu te confrunţi cu această problemă şi eşti în căutare de remedii naturale, iată câteva dintre cele mai eficiente!

Ştiri pe aceeaşi temă

Apa rece

Apa tratează senzaţia de arsură de la nivelul picioarelor, oferind un sentiment de calmare şi răcorire.

Ce trebuie să faci?

Lasă să curgă în cadă apă rece, apoi înmoaie picioarele şi ţine-le acolo cel puţin 10 minute. Repetă procesul de 4-5 ori, în aceeaşi seară. 

Oţet de cidru de mere

Acizii prezenţi în oţetul de cidru de mere echilibrează nivelul de pH din organism, care, la rândul său, calmează senzaţia de arsură resimţită la nivelul picioarelor.

Ce trebuie să faci?

Pune într-un pahar de 250 de ml apă călduţă. Adaugă în ea 2 linguri de oţet de cidru de mere. Se bea imediat. Un alt remediu pe care-l poţi folosi pentru combaterea senzaţiei de arsură este o baie la picioare cu apă caldă, 2 linguri de oţet de cidru de mere şi 2 linguri de sare de mare. Ţine tălpile în soluţia obţinută cel puţin 20 de minute.

Descoperă alte remedii eficiente pentru senzaţia de arsură în talpă pe clickpentrufemei.ro. 

 

Din ce cauze te poţi confrunta cu senzaţie de balonare

Cum te îmbolnăveşte încălţămintea cu talpă joasă

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările