Cum să scapi de pistrui şi pete de la soare

Cum să scapi de pistrui şi pete de la soare

Masca pe bază de zeamă de lămâie ajută la reducerea petelor de pe ten şi a pistruilor FOTO Shutterstock

Ce te faci când, în loc de bronz, te alegi cu o explozie de pistrui? Pentru ei, dar şi pentru alte probleme ale pielii, există remedii 100% naturale!

Ştiri pe aceeaşi temă

Expunerea moderată la soare este benefică, deoarece favorizează sintetizarea vitaminei D, cea care „hrăneşte“ oasele şi ajută calciul să se fixeze în organism. Razele soarelui sunt de ajutor şi în tratamentul pentru bolile cutanate, cum este psoriazisul, o afecţiune manifestată prin apariţia pe piele a unor pete roşii, acoperite de coji alb-sidefii.

Însă, de cele mai multe ori, beneficiile soarelui pentru unii se transformă în ravagii pentru alţii: explozie de pistrui, piele îmbătrânită, ridată, afectată de cuperoză (înroşirea permanentă a pielii) şi de diferite tipuri de cancer de piele.

Leacurile, eficiente în veruci

Cunoscute ca negi, verucile sunt leziuni benigne, cauzate de infecţia cu virusurile papiloma umane (HPV). „Transmiterea este favorizată şi de frecventarea bazinelor de înot“, explică medicul dermatolog Oana Clătici.

Descoperă pe clicksanatate.ro şi alte remedii care te ajută să scapi de pistrui şi de petele de pe ten

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările