Cum vă puteţi fortifica genele în mod natural

Cum vă puteţi fortifica genele în mod natural

Natura îţi dă o mână de ajutor dacă vrei să ai gene lungi şi dese

Când vă frecaţi la ochi din pricina oboselii, alergiei sau a îndepărtării machiajului şi constataţi că vă pică genele, e cazul să aplicaţi câteva măsuri simple care le vor face mai rezistente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi atunci când aveţi gene fragile şi vreţi să le fortificaţi pe cale naturală este să optaţi pentru un demachiant delicat şi să evitaţi cosmeticele extrem de agresive cum sunt cele care dau rezistenţă la apă, potrivit .passionsante.be.

Apoi, alternativ într-o noapte din două după ce curăţaţi machiajul aplicaţi pe gene ulei de măsline, cu ajutorul unui tampon curat din bumbac, de unică folosinţă. Este indicată utilizarea unui tampon pentru fiecare ochi. De preferinţă, este să aplicaţi uleiul pe lungimea genelor în  aşa fel încât acestea să fie bine hidratate şi să devină luminoase cu ajutorul grăsimilor bogate, vitaminelor şi a mineralelor conţinute.

Pentru a le întări se aplică ulei de ricin, tot pe lungimea genelor şi tot cu un tampon de bumbac de unică folosinţă, câte un tampon pentru fiecare ochi. Aplicarea se face alternativ cum spuneam mai sus, o seară ulei de măsline, în seara următoare ulei de ricin.  Uleiul de ricin este bogat în acizi graşi şi vitamina E şi întăreşte genele şi le stimulează creşterea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările