Combate astenia de primăvară cu muguri de plop

Combate astenia de primăvară cu muguri de plop

Acţiunea mugurilor de plop este recunoscută în afecţiuni precum bronşita acută sau cronică, astmul bronşic.

Pentru îngrijirea pielii şi stimularea cicatrizării rănilor superficiale, unguentul din muguri de plop este ideal. Din aceşti muguri se prepară şi alte remedii, ca pulberea sau tinctura, cu efecte benefice în tratarea multor boli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinctura alungă stările de astenie şi bolile respiratorii

Pentru a trata afecţiunile sistemului nervos, tinctura (câte 50 de picături de 3-4 ori pe zi) acţionează în durerile de cap, în accesele de febră şi în stările de astenie fizică şi psihică.

Acţiunea mugurilor de plop este recunoscută în afecţiuni precum bronşita acută sau cronică, astmul bronşic, tusea de diferite etiologii, laringitq, durerile de gât, gripa, guturaiul, hemoragiile pulmonare, tuberculoza. Pentru astfel de situaţii se recomandă folosirea tincturii din muguri de plop. Are efect expectorant şi fluidizant al secreţiilor bronşice, antiviral, antiseptic dar şi stimulent imunitar.

Pulberea stimulează imunitatea

Pentru combaterea cancerului, mugurii de plop sunt de ajutor, pentru că au efect de stimulare a imunităţii, de reglare hormonală şi acţiune citostatică directă. Pentru a obţine acest efect, se ia câte o linguriţă de pulbere de muguri de plop de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, într-o cură prelungită de minimum 3 luni.

Află pe Clicksanatate.ro cum să scapi de hemoroizi cu un leac din muguri de plop!

Din ce îţi iei mai mult calciu decât din lactate


Când este îngrijorătoare rana pe col

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările