Cojile de ouă calmează crizele de ulcer

Cojile de ouă calmează crizele de ulcer

Un amestec bun pentru paradontoză, osteoporoză sau tulburări de creştere, este mierea cu coaja de ou.

Cojile de ou sunt o sursă bogată de minerale, predominând calciul. De asemenea, coaja de ou conţine zinc, fier, cupru, mangan, fosfor, fluor şi clor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anumite tratamente naturiste cu coji de ouă se pot folosi în mai multe boli grave, precum: anemia, rahitismul, paradontoză, spasmofilie, fracturi, probleme la sudarea oaselor, precum şi osteoporoza.

Coaja unui singur ou conţine 750-800 de miligrame de calciu absorbabil, plus multe alte minerale necesare organismului. O reţetă foarte uşor de preparat se poate face zilnic cu un ou şi suc de la o lămâie. 
 
Bune în sarcină şi alăptare

Un amestec bun pentru paradontoză, sarcină şi alăptare, osteoporoză sau tulburări de creştere, este mierea cu coaja de ou. Se spală bine cojile de ou, se lasă la uscat 2 zile, apoi se mărunţesc şi se macină bine cu o râşniţă de cafea, pentru a se face ca o făină.

Se ia apoi o sticlă, care se va închide ermetic la final. Se pune o parte de coji de ouă, două părţi de miere şi o parte de suc de lămâie sau vin alb. Se amestecă bine şi se toarnă în sticlă, se lasă la frigider 7 zile la macerat. Are valabilitate şase săptămâni. Se agită înainte de fiecare folosire şi se ia cu apă sau ceai în timpul mesei, de trei ori pe zi. Se face 2-4 săptămâni şi se reia după 1-2 săptămâni dacă mai este cazul.

Curăţă sângele

Cojile de ou sunt folosie pentru curăţarea sângelui. Pentru aceasta, ai nevoie de cojile a 5 ouă, pe care le zdrobeşti şi le introduce în 3 litri de apă. Soluţia se ţine în frigider, o săptămână, după care poţi începe să consumi din el 2-3 pahare zilnic. Poţi adăuga zeamă de lămâie, pentru a ameliora gustul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările